Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) LEGO STAR WARS, klocki Darth Vader, 75111 - LEGO za | Zabawki empik.com
u nas leje odkąd wstałam... pogoda beznadziejna 
A imię Agatka jest bardzo ładne. :-)

czy to normalne? mam wrazenie, ze zmniejszyl mi sie brzuch... tak juz 2-3 dzien

No mam. Bo mieszkam w okolicy budujących się bloków, więc szybko się okna brudzą. A ja ostatnio okna myłam w lipcuSzkrabek pisze:dzag - że Ty jeszcze masz takie pomysły jak mycie okien u nas leje odkąd wstałam... pogoda beznadziejna
I jest na prawdę źle.My mamy patent na ten odwieczny problem u nas. Też nigdy nie wiedziałam co mu kupić, on nie wiedział co kupić mnie. Więc wprowadziłam pisanie listy kilku prezentów, które by nas ucieszyły. Ja sama wtedy zastanawiam się co bym chciała, wymieniamy się listami i kupujący wybiera jedną rzecz z listy - i w sumie i tak nie wiemy co dostaniemy, więc jest poniekąd niespodzianka ;-). W tym roku sobie kupimy raczej coś symbolicznego bo z kasą krucho. Może jakaś książka.Gosia pisze:ale najwiekszy problem am z mezem co jemu kupic jak on wszystko ma poradzcie cos
. Siedzę i marnuję czas. Fakt, sporo już dzisiaj zrobiłam, bo odkurzyłam całe mieszkanie, z praniem się uporałam, stertę garów z wczoraj pomyłam, filet z indyka przygotowałam do pieczenia, sprzątnęłam w łazience, ale w porównaniu z tym, co jeszcze jest do zrobienia to nic. Zaraz się z powrotem za pajęczynę zabieram, bo co raz mniej czasu mi zostało.