Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny czy wy macie tez problem z bólem w okolicach wewnętrznych stron ud i w pachwinach? jak wstaje to masakra jest podnieść sie nie moge jak leze to ok nie boli, ale przy wstawaniu i chodzeniu boli [emoji53] jak leżałam w szpitalu miałam 3x na dzien nospe i chyba ona pomagała teraz w domu tez czasami wezme ale nie chce ciagle sie nią faszerować nie wiem co moze pomoc, moze któraś tez tak ma i cos poradzi?
) - pytałam gin czy można powtórzyć kurację z czopkami Posterisan i nie ma żadnych przeciwwskazań, do dnia porodu można aplikować jeśli jest taka konieczność. Wykupiłam receptę w innej aptece niż ostatnio i byłam w szoku
. Ostatnio za te czopki płaciłam 42 zł, a teraz w innej aptece 29 zł
. Nieźle sobie kasują w tych aptekach....
i nie jest to zbyt przyjemne. No i doszły bóle krzyża i pleców. Także chyba jest komplet.
.
. Jeden jest nie do ruszenia, musi być cały czas dostępny w przypadku jakiejś nagłej operacji, no a drugi to jak się trafi - albo będzie wolny albo nie. Tak czy siak w związku z tym nie dają tego znieczulenia prawie wcale, bo dla nich to kłopot tylko. No, ale tak się składa, że mam w tym szpitalu dość wysoko postawionego znajomego, który mógłby coś tam zadziałać. Z resztą sam się kilka razy przypominał, że mam dać znać jak się zacznie... Tylko cały czas mam obawy, że jak personel się dowie, że ja jestem od "tego tam" to będzie to wszystko takie wymuszone, będą niby mili, a za drzwiami obgadają. Tak więc biję się z myślami co robić...
. Najważniejsze, że wszystko ok u Ciebie.