porannakawa
Fanka BB :)
Sliwka!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaa jestes pierwsza :-) gratulacje Mamusiu !!!!!!!! Zdrowka dla Ciebie i Coreczki!! :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja chcę tylko powiedzieć że o 11.13 zostałam mamą :-)zdrowej i ślicznej córeczki. Waga 2760 wzrost 57 i punktów 10/10. Poród zaczął się sam i przebiegał błyskawicznie trzeba było szybko cięcie przeprowadzić. Boże jaka jestem szczęśliwa!!!
jeszcze na całą noc podłączą mnie i jak będzie ok - wracam na weekend do domu, żeby w spokoju odpocząć, ale tylko leżenie wchodzi w grę. Przynajmniej tak mówił mój prowadzący, który zaczął niedawno dyżur i pędził jako pierwszy do mnie z nowinami. Więc UFFF.. w końcu wiem na czym stoję.A ja chcę tylko powiedzieć że o 11.13 zostałam mamą :-)zdrowej i ślicznej córeczki. Waga 2760 wzrost 57 i punktów 10/10. Poród zaczął się sam i przebiegał błyskawicznie trzeba było szybko cięcie przeprowadzić. Boże jaka jestem szczęśliwa!!!