Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@agak1987 no ja nie spie jakos od 4:15chociaz oczy mi sie kleja, to jakos zasnac nie moge
ja tez chce snieg, wole go o wiele bardziej niz deszcz no i tez chcialabym moc poczuc magie swiat
ja juz zjadlam o 5 dwie pieczone bulki z szyneczka i pomidorem
)
Czyli mamy naszą trójeczkę! :-)
masakra... skoro masz lekki sen no to musisz dążyć do tego by kiedyś w domku zamieszkać lub przynanjmniej tak jak ja - w domu, ale mam górne miekszanko i nikogo nad sobą, a hałasów z dołu nie słychać 
).
teraz bardzo się cieszę, że mieszkam w szeregowym domu, a sąsiadów po bokach ledwo słychać (chyba, że mamy otwarte okna i oni też) ;-)
ja mam dzisiaj rozmowę z moim gin późnym popołudniem w sprawie CC.

Cześć Dziewczęta,
Popsułam się ostatnio :-( Mam strasznego pietra i jednocześnie jestem bardzo podekscytowana. Chcę już urodzić, ale jednocześnie chcę urodzić w grudniu. Jakoś mało stabilna emocjonalnie jestem ostatnio. No infantylna taka
Przepraszam, że tak tylko o sobie ale siedzę i ryczę, że taka głupia jestem :-(
No i wody mi odeszły, skurcze co 3 minuty tylko rozwarcia brak. Najgorsze ze mąż zaraz do pracy jedzie i nici chyba z rodzinego porodu. A pół godziny temu wyzwalam w myślach lekarza że mi skierowanie do szpitala dał. Myślałam że po trzech dniach obserwacji do domu mnie puszczą.
PS: Szkrabek, mogłabyś już zacząć rodzićja mam dzisiaj rozmowę z moim gin późnym popołudniem w sprawie CC.
potem mogę jechać na porodówkę. Do 1.12 produkcja zamknięta ;-)
jestesmy z toba i daj znac oc i jak
pewniejuz tulisz swoje malenstwo
moze zejdzie za jakis czas.
teraz Majcia sniadanie je ja ide sie malowac i do szkoly ja zaprowadzic
Dzi s standardowo sprzatanie i na obiad trzeba co s wymyslec tylko niewiem co