Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@.szkrabek no to jak dzis juz masz termin to na co czekasz? Juz na porodowkeswoja droga, ciekawe czy ktoras dostanie prezent od Mikolaja jutro w postaci dzieciatka
) mi tato od poczatku ciazy mowi ze urodze w mikolajki...no ciekawe
no i jutro z rana juz szwagierka bedzie w niemczech, bo jednak dzis wieczorem wyjezdza z polski
)
ale na KTG. Potem obiad u rodziców i do domu.
wytrzymałam, ale mega bolało szczególnie momentami.
a najgorsze jest to, że boli mnie tak jak bolą korzonki z jeden strony pleców... ledwo chodzę od wczoraj
No nic, niech się zacznie, będzie z głowy 
Nareszcie. Miałam robić ozdoby na okna, ale jak firanki odsunęłam to stwierdziłam, że bez sensu ozdabiać takie syfy. Więc wszystkie okna użyłam. Żeby czas wykorzystać to w międzyczasie dwa prania poszły, a z kolei w oczekiwaniu na koniec prania odkurzyłam mieszkanie ;-) No i na ozdoby za dużo czasu nie zostało, tylko u Tymka okno zaczęło wyglądać, ale jeszcze dużo roboty przed nami. Mam nadzieje, ze jednak jutro już będzie lepiej z jego zdrowiem i w poniedziałek z czystym sumieniem pozbędę się go do przedszkola. 4 dni jęczenia, marudzenia i płaczu. Boooooszeeeee.
Nieźle. Czyli rozmiar 56 od razu idzie na straty 
sprawdźcie
no to teraz Wituś może spokojnie wychodzić na świat ;-)
No i spodnie od pijamy kupilam bo w szpitalu mozna a ja mam tylko spodenki wiec trza bylo sie zaopatrzyc. Obiad w miescie wiec super