Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zozzolka, to skomppikowana historia z tym wczesniejszym porodem ;-) Ale ogolnie caly dzien, od rana do wieczora, spedzony na telepaniu sie z bólu (nie porodowego) na lozku w szpitalu zakonczony zostal cesarka i bol ustal. Prawdopodobnie Tymek parszywie sie ulozyl i naciskal na moczowod. Bol jak przy kolce nerkowej.
Trzymam kciuki za dziewczyny walczace z papierosami :-) Mam nadzieje, ze rzucicie raz na zawsze :-)
Dzag82 Zroboone
Dziewczyny kibicuje w braku fajek ! A pomyslcie jeszcze ze taki tydzien bez papierosow to ladne ubranko dla maluszka lub zabawka ( no chyba ze malo palilyscie to 2tyg)
Ja sie zalapalam na kielbaske z grila jak odbieralam starszaka. Ba pod jego nieobecnosc Olek zasnal i obie lazienki udalo mi sie sprzatnac!
Maz poprzesadzal ziola i kwiatki.
Dzag82 wspolczuje mi w poprzedniej ciazy piasek schodzil na początku ciąży z nerek ból jakby pocisk szedł, a co dopiero kolka nerkowa wrrrrr. Ja teraz dużo pije wody boje sie takich sensacji,
Hej dziewczyny! Gratulacje dla rzucających palenie! Trzymam za Was mocno kciuki!
Ja mam wrażenie, że moje ciążowe dolegliwości powoli odchodzą w zapomnienie. Obym nie zapeszyła, ale zdecydowanie mniej śpię, już rzadko śpię w dzień, nudności też przeszły praktycznie, od czasu do czasu tylko mnie zmuli. Za to wczoraj jak pojechaliśmy na zakupy to nie mogłam oddychac w niektórych alejkach typu mięso czy chemia... masakra! Jeszcze nie byłam tak wrażliwa na zapachy!
Dziś urodzinki mojego M. :-) Czekam aż się obudzi, bo znów siedział po nocy i odsypia...
Szkrabek ktory masz tc? Nie widzę na tel., fajnie ze msz spokoj z dolegliwościami, ja niestety wiem ze w moim przypadku moga szybko nie przejść, a jest bardzo ciężko,
Trzymam kciuki za te, które walczą z nałogiem.
U mnie dziś strasznie senny dzień. Pogoda nie pomaga, do tego musiałam wstać o 5. Odkąd gin mi powiedziała, że umiarkowane picie kawy w ciąży to nie zbrodnia, piję słabą 1 kawę dziennie, ale dziś będę ratować się jeszcze jedną, bo cały dzień muszę być na chodzie.