olciastrzelce
Fanka BB :)
Hehe traktorzystka padlam :-) no u nas to różnie z tym bywa ostatnio. Czasami mam wrażenie ze tam jest ciasno jakbym była dziewicą a nie ciężarną;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój M nie narzeka i dzięki temu wszystko zawsze jest zakończone
ale efektów brak...:-/ gratulacjeMelduje ze o godz. 19:35 urodzila sie moja coreczka Iga waga 3,280 ,51cm10/10 jestem przeszesliwa .
![]()
Dziękuję wszystkim za życzenia i gratulacje. Nasza Luiza pochłania mój czas w 100% choć jest bardzo grzeczna i niewiele płacze. Jak mam czas to ogarniam obiad, pranie, prasowanie itp. Dni lecą jeden za drugim. Cały czas uczymy się siebie na wzajem. Po drodze oczywiście większe i mniejsze problemy były, a największy dla mnie to przystawianie do cycka. Mała od początku miała problem, nie chciała ssać, bo za krótkie wędzidełko miała. Jak podcięli w drugiej dobie życia to u niej wszystko ok, a u mnie jakaś blokada, nie potrafiłam dobrze przystawić i cały czas mnie męczyła myśl, że mała nie dojada. Ilościowo szału nie ma ściągam 60-70 ml z 2 piersi przez 30 min. Jednak wychodzę z założenia, że skoro mała nie płacze to głodna nie jest. Zobaczymy w środę na wizycie patronażowej w przychodni czy przybiera, bo to w sumie najważniejsze :-)