Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piguła, Ketonal dostaje w zastrzykach i dobrze, bo to lepsze w działaniu. Do tego jakieś 3 rodzaje tabletek. No ale leży cały czas na środku salonu i wkurzaPiguła pisze:Dzag a dostaje zastrzyki czy tylko tbl? J
.
. A chłop kilka dni plackiem leży. Ja wiem, to jest ogromny ból, no ale kurde!! To tak jak w tych reklamach... jak kobieta chora to jest hasło "mamy nie biorą zwolnienia, mamy biorą vicks" czy co tam... a jak chłop chory to mu kobieta dmucha na herbatę i podaje do picia, pilota podaje i komórkę trzyma żeby porozmawiał...
Dzielnie kopiowałam to co stworzyłaśKreatorka pisze:Dzag- wielkie dzięki za zajecie się listą super wrócić i zobaczyć, że tyle dzieciaczków już mamy

A jak u was w sspitalach podchodzi sie do otwartego okna w pokoju? Bo mnie wnerwia ta co obok.lezy. ciagle okno otwiera a ja nie chce zeby mi dziecko sie rozchorowalo....
Dzis byłam na wizycie - mała jest malutka 2,8 kg.
Pigula współcZuję nocy w
u nas noce całkiem niezle ale karmie na lezaco w łóżku i trochę mam stresa przez SIDS... młody zasypia mi wtedy ba 3-4h potem małe karmienie i znów spanie. Jak karmicie w nocy?