Hej Laski !
Ja dzisiaj na szybko , caly dzien w rozjazdach

.Najpierw do odpowiednika polskiego ZUS o przyznanie nr ewidencyjnego , pozniej do urzedu miasta , sklep... bo przyszly wymarzone sluchawki mojego Malza pod choinke ... pozniej szpital. Malej znowu pobierali krew bilurbina na szczescie spadla, ale lekarka kazala jeszcze w niedziele przyjechac

Juz nie moge patrzec jak jej kluja te nozki a ona placze

Wiem ze to dla dobra dziecka ale ja mam faze taka od zawsze nawet nie moge patrzec jak chlopakom moim robia szczepionki

.Dzisiaj Idze odpadl pepek

ale mialam przez chwile stracha bo doslownie przy przemywaniu mi w rece zostal ten kikut

ale jest czysciutko zadnej krwi itd., wogole mala dzisiaj mega grzeczna w sklepie ani razu nie krzyczala , ani w aucie ..oj obym jutro tego nie odszczekala

...... Malz z chopakami starszymi pojechali do kina na Star Wars ..i zostalam sama w domu z maluchami

powoli sie wprawiam jak wykapac i nakarmic 3 zeby zbytniego halasu nie bylo ze Iga krzyczy a w tym czasie akurat myje wlosy chlopcom .
...a tak wogole wpadlam dzisiaj w wir zakupow ... aaaa juz nie pamietam kiedy ostatnio sie tak cieszylam ze nie musze jakis bezksztaltnych ciuchow kupowac

noooo to by bylo na tyle mojego mega skolowanego dnia .
Szkrabek sprobuj tych nakldek o ktorych mowi
Domi tez ich uzywam

juz mialam tak poranione sutki ze az plakalm z bolu . Takie krechy az mi sie porobily biale jakby krew nie doplywala ...teraz karmienie to pikus.
Domi super masz z ta polozna u mnie wczoraj byla raz na wizycie i koniec ... wogole to chciala zebym ja z mala przyjechala

a u Ciebie az do 6 miesiecy fiu fiu

.
Pigula no jak tam ? moze teraz to juz bedzie to