Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wstalismy wszyscy o 6 zeby maluchy zaiwesc do przedszkola i pozalatwiac sprawy na miescie...biore rolety w gore a tam kurna z metr śniegu
...kiedy to napadało... w kuchni mam nisko bardzo okno i jedna trzecia mam zasypana przez snieg . Jutro postaram sie wstawic fotke no masakra mowie wam. Wiec od rana mielismy fitness w postaci machania lopatami zeby wogole auto odkopac i droge aby sie jakos do glownej dostac . Juz tak z dwa lata takiej zimy tu nie widzialam
..mam nadzieje ze do was do Pl nie dojdzie bo tragedia nawet jak na Fin.
nie wiem moze ja juz za stara d.... jestem i tak sie rozczulam nad tym moim z pewnoscia ostatnim maluchem ale jest taka fajowa ze nawet jak ma czasami chwile gorsze bo bąki czy maruda jej sie włacza to i tak kocham niesamowicie ta moja kluche
chociaz tfuuu tfuuu juz wczesniej pislam dziecko raczej bezproblemowe mam . Jedynie co to zmienilam troche z karmieniem bo dalam butle
ale nie czuje sie jakos specjalnie z tego powodu zle , juz nie moglam patrzec jak sie wywijala ze zlosci przy cycku ...nie wiem czy za malo jej bylo ( tak mysle) czy za malo tresciwe ... no czasami mi tego cyca ze zlosci tak wyciagala ze myslalam ze jak pusci to w oko dostane . Ja bylam wku... i ona teraz jedziemy na zmiane wpierw cyc pozniej butla dziecko radosne, zero kolek , pieknie spi
Takze dziewczyny nie dajcie sie zastraszyc przez "bojowki KP" bo owszem kp jest swietne ale czasami trzeba sobie pomoc a w niektorych przypadkach calkiem zrezygnowac z KP i to wcale nie oznacza ze ktos jest gorsza mama
..... a co do tych zasilkow ja wam szczerze dziewczyny wspolczuje ile tej papierologii jest zeby ten zasilek dostac . Niedawno mi kolezanka relacje zdawala masakra 
a co do oczka mojemu marcyhowi tez ropialo i polozna kazala przemywac mlekiem z cyca ... nie wiem czy to faktycznie pomoglo czy poprostu samo minelo ale gdzies po tygodniu przestalo ropiec