Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I też nas czeka dłuższa podróż - 100km - do gina w sobotę. Przeraża mnie taki wyjazd... Co z karmieniem, co z przebieraniem pieluchy? W samochodzie pewnie, bo gdzie?czyżby pierwsza Niuńka na forum skończyła 2 miesiące? Niech rośnie zdrowo i daje rodzicom duuuużo radości!Ja tylko na chwilę pochwalić się, że Blanka skończyła dziś 2 miesiące :-) Ale rośnie ten mój Bąbelek :-)
A ja lecę robić sernik, ostatnio taki pyszny mi wyszedł... Mam nadzieję, że teraz też uda się równie dobry :-) Miłego dnia mamuśki![]()
Moja Niuńka wczoraj miałą dzień na czuwaniu i spać poszła dopiero ok 2 w nocy po intensywnym bujaniu przez męza. Już miałam jej dość. I głupio sie przyznać zdenerwowałam sie na niąU nas pol nocy nieprzespane zato nadrobilam z rana jak syarsza poszla do żłobka.
Macie kupione jakies fajne praktyczne spiworki?
Ja mam dwa i oba niefajne i zaduze a mlody zkopuje sie zawiniety w rożek.
Bo na cycu wczorajszy dzień wisiała i pół nocy to samo. Już mnie tak sutki boalały (i bolą teraz też), że miałam dość jej ciagłego wypuszczania z buzi i szukania znowu
U mnie w miekszniu ciepło, więc Laura śpi pod kocykiem. Jakos nigdy nie zdażyło sie zeby sie nim zakryła czy coś. Oby tak dalej było. Nie pomoge wiec w sprawie śpiworka.Witaj w klubie, tylko moja tak ma od swojego 3-ciego tygodnia życiaKurcze ktos mi dziecko podmienil.. od wczoraj nie potrafi w dzien zasnac przy cycu.. moze wisiec na nim po 3 godziny, zasypia i budzi sie co 5 min.. jak ja ja jutro zostaiwe z tesciowa;((

Ja to jednak kiepska gospodynia jestem
Przykro mi, ale w sprawie leków na zatoki nie mogę. Mama karmiaca moze paracetamol, ale czy pomoze?... Z takich domowych sposobów na zatoki to mogę Ci podpowiedzieć żebyś ogrzewała je, np suszarką, albo okładami (np do butelki ciepła woda i na czoło), wtedy powinny Ci sie szybciej oczyszczać (lepiej będzie spływać)
Ś
Dziewczyny, a na usg bioderek, to w którym tygodniu Wam zalecili?