Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ledwo sie doczlapalam do domu i ogarnelam chalupe nawet sniadania nie jadlam a ten dzwoni i mi mowi ze zaraz facet bedzie wymienic okienko w dzieciakow pokoju
Qrde to ja dziecko, w drugim koncu domu faceci od paneli , do tego pies ktory musi byc w kagancu na smyczy bo nie lubi obcych i czasami moglby kogos "pocalowac" zebami w doope ... a te moje chlopisko jeszcze mi takie rewelacje od rana serwuje !!! Gdzie doskonale wie ze ma w przyszlym tyg 2 zmiane i moze wtedy wszytskiego dopilnowac rano
Ja pitole faceci nie maja mozgu !!!
ooo budzi sie moja krolewna ...reszte pozniej dopisze...A czemu masz nie sciagac??Gosia znowu podajesz mm? Nie boisz sie szalenstw brzuszkowych? W ogole to mi pediatra mowila zebym nie sciagala mleka wiec nie robie tego i skoro pije z cyca to niech pije bo to lepiej. Hmm ale pewnie zdarzy sie taka sytuacja ze bd musiala sciagnac.
Olcia ja bym nie zostawiala malej samej..Kurczę zastanawiam sie czy jak będę szła wieczorem z psem na spacer to zostawić ja sama w domu na kilka minut czy ciagnac ze sobą na ten mroz:-\ jakos tak boje sie ja zostawić... Co byście zrobiły?