.szkrabek
Fanka BB :)
aenye - witaj! wow, ale historia! Nic tylko pozostaje mi życzyć Ci upragnionych córeczek i oby wszystko poszło jak w zegarku! Pewnie urodzisz wcześniej, bliźniaki to nawet 32 tydzień... więc z pewnością do 21 grudnia w ciąży chodzić nie będziesz :-)
Gosia25, amos - super że maluszki mają się dobrze!
traktorzystka - na pewno się odezwę. Mi badanie będzie robił dr Pierasik - jest na prawdę dobry, więc mam nadzieję, że swoim sprawnym okiem sprawdzi wszystko co trzeba i nic nie wypatrzy złego...
Kurcze, że Wy też się tak boicie przed każdym usg? Strasznie się boję, że coś jest nie tak... :-(
Gosia25, amos - super że maluszki mają się dobrze!

traktorzystka - na pewno się odezwę. Mi badanie będzie robił dr Pierasik - jest na prawdę dobry, więc mam nadzieję, że swoim sprawnym okiem sprawdzi wszystko co trzeba i nic nie wypatrzy złego...
Kurcze, że Wy też się tak boicie przed każdym usg? Strasznie się boję, że coś jest nie tak... :-(
i jest caly wysypany doslownie jak biedronka . Pojechalismy wczoraj do lekarza a ona mi mowi ze to Ospa bo nie ma obrzeku na raczce tylko ta wysypka...no i gadaj z baba. Dalam mu wapno no i czekamy co dalej ...nie wiem juz naprawde czy ja mam fiola czy faktycznie ta lekarka jest nienormalna. Teraz mlody spi ale jutro wstawie zdjecie .. mi to wyglada na reakcje alergiczna ....moze wy cos poradzicie bo juz nie wiem co robic zeby to zeszlo. Nie ma goraczki , wezly chlonne ok itd juz panikowalam ze moze to rozyczka
ale zeby akurat taki zbieg okolicznosci z tym ukaszeniem ?
:-) Doskonale Cie rozumiem u mnie ciaza kapletnie nie planowana , tez emocje mna szarpaly na lewo i prawo ze nie dam rady itp . Cale zycie staralam sie planowac wszystko ale czasami mozna sobie planowac a zycie zyciem.Damy rade ...bo kto jak nie my
Ale BigMaca ostatnio pochłonęłam tak, że mi się uszy trzęsły 

a teraz mam faze na nektarynki czereśni eu nas już sa i winogrono