Gosia 25
Fanka BB :)
Hey dziewczyny:-) dawno si enie odzywalam ale tak jakos wyszlo.Tamten tydzień mala w domu była to nie było czasu a w weekend zabiegany to na zakupy to do znajomych a wczoraj dzień dziecka :-) Majeczka ucieszona z prezentu wiec było ok:-) witam wszystkie nowe mamusie
A tym co maja problemy w ciąży zycze dużo sily i glowa do góry bedzi edobrze
U mnie jak na razie wszystko wporzadku dolegliwości minely tylko senność została ale jest lepiej nizy było drugie usg mam 27lipca wiec jeszcze daleko ale ważne ze już na pierwszym bylam i wszystko ok
u nas testy pappa i nify robia sami za darmo wiec po usg miałam pobrano krew i czekam na wynik ale wiem ze wszystko będzie ok nie ma innej opcji pozdrawiam was mamuśki miłego dnia

A tym co maja problemy w ciąży zycze dużo sily i glowa do góry bedzi edobrze
U mnie jak na razie wszystko wporzadku dolegliwości minely tylko senność została ale jest lepiej nizy było drugie usg mam 27lipca wiec jeszcze daleko ale ważne ze już na pierwszym bylam i wszystko ok
u nas testy pappa i nify robia sami za darmo wiec po usg miałam pobrano krew i czekam na wynik ale wiem ze wszystko będzie ok nie ma innej opcji pozdrawiam was mamuśki miłego dnia