reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

traktorzyska - beta śliczna! gratulacje! :-)
Wynika z niej, że jesteś w 5 lub 6 tygodniu ciąży (przedziały bety są mega duże). Co 48h beta powinna się podwoić (min przyrost 66%), bo tak na prawdę przyrost bety świadczy o tym czy zarodek się dobrze rozwija.

Nasze grono się powoli poszerza :-D

poza ciążą: do 5.3
postmenopauza: do 8.3
3 tydzień ciąży: 5.8 - 71.2
4 tydzień ciąży: 9.5 - 750
5 tydzień ciąży: 217 - 7138
6 tydzień ciąży: 158 - 31795
7 tydzień ciąży: 3697 - 163563
8 tydzień ciąży: 32065 - 149571
9 tydzień ciąży: 63803 - 151410
10 tydzień ciąży: 46509 - 186977
12 tydzień ciąży: 27832 - 210612
14 tydzień ciąży: 13950 - 62530
15 tydzień ciąży: 12039 - 70971
16 tydzień ciąży: 9040 - 56451
17 tydzień ciąży: 8175 - 55868
18 tydzień ciąży: 8099 - 58176

reklama
ech no ja żałuję że nie poszłam na betę zaraz po teście i powtórkę później bo wiedziałabym że jest ok. ale płacenie za badania które u mnie są zbędne (nic się nigdy nie działo i jestem właściwie wiatropylna). Chciałam zaoszczędzić to teraz muszę poczekać 2tyg.
-------------------------------------
napisałam o przeniesienie tematu do moderatorki pod forum grudniowego :D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, nie zdążyłam zrobić rani testu ponieważ cholerny @ przyszedł. No nic, załamywać się nie będę po prostu będziemy dalej się starać. Wam kochane życzę aby Wasze kropki zdrowo się rozwijały i żeby objawy były jak najmniej męczące. To ja już uciekam z wątku. :) Wszystkiego dobrego! :*

Gratuluję wszystkim mamusiom, a tym którym się nie udało życzę szybkiego ujrzenia dwóch kresek.
Chciałabym do Was dołączyć :), termin wychodzi mi na 18.12.
Ciążą jestem strasznie zaskoczona, bo nie planowałam kolejnej, jestem mamą dwóch cudownych dziewczynek.
Wizytę mam umówioną dopiero na 6 maja także jeszcze trochę sobie poczekam.

amos, witamy! :-) a już ciążę masz potwierdzoną - w sensie robiłaś może betę? czy czekasz spokojnie na wizytę?

Nie robiłam bety tylko test i czekam spokojnie na wizytę :)
Niestety mój gin miał dopiero taki termin wolny, albo ten piątek, a to stanowczo za szybko.

reklama
Niestety takie terminy są u mojego gin, a do innego nie chcę iść :). Z jednej strony chciałabym już pójść, ale wiem że serduszka jeszcze nie słychać i po co mam się stresować :). Z drugiej strony im później pójdę tym więcej czasu mam aby się oswoić z tym stanem.

Do góry