traktorzystka
Fanka BB :)
kassia181 przecież wszystko będzie dobrze :-) Nie ma co się martwić na zapas. Fajnie, że już jutro masz wizytę, będziesz mogła się uspokoić, może zobaczysz kropeczkę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do mdłości to mi jest cały dzień niedobrzeale nie wymiotuję. Najgorszej jest to, że to uczucie przechodzi jak coś zjem, ale po 30 min znów to samo... przez to mam wrażenie, że jem co 1-2h... będę hipopotamem
mam już 1kg na plusie, a do tego doszły zaparcia i koniec...
Na zwolnieniu też już jestem, bo przechodzę hiperstymulację... na szczęście już w zaniku, ale początek był koszmarem...
amos - kurcze, ile Twój maluszek ma teraz miesięcy? Rzeczywiście szybko zaskoczyłaś :-) Będziesz miała wesoło w domu jak się drugie urodzi ;-)
Ja z powiedzeniem światu czekałam do usg serduszkowego, ale ja mam paranoję niestety, przez to, że musieliśmy się trochę napracować by sie tej drugiej ciąży doczekać. Teraz zamierzam już wyluzować![]()
Witam dziewczyny!I Ja do Was dołączam
Matka dwóch majowych chłopców, teraz też myślę, że będzie chłopak jednak nie rozczaruję się ewentualną niespodzianką!
z OM wychodzi aktualnie 6 tydzień ciąży (chyba)
Jesteśmy szczęśliwi!!
Witam, wizytę ma dziś na 12.40, nie mogę się już doczekać. Chodzicie prywatnie czy na NFZ do lekarza? Bo ja dziś przeżyłam szok, jako że nigdy nie miałam problemów z miesiączką i wszystko było w porządku, pierwszy raz do gina poszłam w styczniu tego roku, zrobić jakieś podstawowe badania przed ciążą, tak więc szukałam już takiej ginekolog na ciąże, czytając opinie itp.
no i dzwonie dziś do niej, że chciałabym jak najszybciej się zapisać a tu słyszę, że proszę dzwonić w połowie maja !!! to będą zapisywać na lipiec, bo w tym momencie nie ma już miejsc! No zagotowałam się, bo po co nam taka służba zdrowia skoro wszędzie trzeba prywatnie?? Mąż jeszcze bardziej się zdenerwował, stwierdził, że złodziejstwo, po co te składki, niech oddadzą składki to będziemy prywatnie się leczyć.
Witam Synteza, widzę że jesteś kolejną na naszym wątku mamą spodziewającą się trzeciego dziecka. Jaka różnica wiekowa dzieci jest u Ciebie? U mnie są dwie córy i liczę teraz na jeszcze jedną, natomiast m liczy na syna
![]()