reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Witam Was mamusie te stare i nowe:-) po bardzo długiej nieobecności! Jakoś tak weny nie miałam do pisania ale czytałam Was prawie na bieżąco! Mam nadzieję ze teraz juz bedę bardziej aktywna ( synek w przedszkolu wiec czasu od razu więcej) i włącze się we wspólne rozmowy, w każdym bądz razie postaram się!

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Ostatnia edycja:
Ojej, a co tu tak cicho?:-D

Rozmawiałam z koleżanką n.t. produktów ciążowych w ross, tylko jej wczoraj w pracy nie było i nic nie wie:-( ale ja chyba dziś zaglądnę, to sie dowiem już na bank:tak:
Ja już po drugim śniadaniu. Obleciałam z moim R na jarmark, miałam kupić tylko kapcie do szpitala, ale oczywiście musiałam se dokupic jeszcze coś po drodze. Padło na leginsy, takie cieplejsze i fajne. Tylko nie wiem ile kosztują, bo wzięłam je od mojego sąsiada na przymiarkę i mam zapłacić po południu:cool2: to nic, że nie mam pieniędzy, przecież jestem kobietą, więc muszę coś kupić jak mam okazję:-D

Co do produktów w ross:
Wiecie co, to jest tak, ze czasem do sklepu przychodzi pismo zaraz z rana i trzeba w trybie pilnym coś zdjąć z półek. I obowiązuje to wszystkie sklepy. Czasem jest to spowodowane tym, że np. w jakimś produkcie w Niemczech było cos nie halo i dla bezpieczeństwa wycofują dany produkt w PL. Ale za niedługo, jak się okazuje, że jest ok, to dany towar wraca do sklepów do sprzedaży. Czasem coś zwyczajnie zmienia szatę graficzną i też tego nie ma jakiś czas, a potem się pojawia z powrotem. Myślę, że nie ma co panikować, zapytam koleżankę, czy wytłumaczyli w piśmie o co kaman i jak się tylko coś dowiem, to dam znać.

kaskaleczna niestety to nie mój kociak :( mój wyglądał tak
1111.jpgmałe zw.jpg
ale niestety nie mieszka już z nami, mam tylko tego bydlaka brązowego ;)

Załączniki

• 1111.jpg
    1111.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 45
  • małe zw.jpg
    małe zw.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 49
reklama
kaskaleczna - No na pewno odpoczne! a o tych dodatkowych zajęciach nic nie słyszałam! mój synek jest w takiej nowej unijnej grupie i pakiet 6 dodatkowych zajęc przez 1 rok mamy darmowy wiec moze nas to nie dotyczy zobaczymy , bo te zajecia dopiero od 1 pażdziernika u nas sie zaczynają

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry