reklama

Mamy listopad 2013

U mnie na pierwszym miejscu jest teraz mleko i woda, soki i gazowane odrzucają mnie. W ciąży z Misiem jadłam bardzo dużo mięsa i wędlin, teraz nie mogę na nie patrzeć. Za to owoce pochłaniam i niestety zaczynam mieć zachciewajki na słodkie.

reklama
mam nadzieję, że to prawda:) naprawdę bardzo bym chciała dziewczynkę, nawet obmyślam już imię...lenka, marysia lub maja. w pierwszej ciąży od samego początku czułam, że to chlopak, a teraz niestety nie mam tej intuicji;)

w pierwszej ciąży pochłaniałam słodkie w każdej ilości i mam chłopaka, teraz tak średnio z tym słodkim więc może będzie dziewczynka? :) bo słyszałam że jak jest inaczej z zachciankami niż w pierwszej ciąży to będzie inna płeć :)

Jak będziemy mieli synka to na pewno będzie Jakub a dziewczynka jeszcze się zastanawiamy wspólnie nam się podoba Pola ale możne jeszcze jakieś ciekawe imię znajdę ;) dziewczyny a wiecie gdzie można dostać jakieś darmowe próbki albo gadżety dla niemowląt?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny mam dzis zmartwienie,boli mnie po jednej i drugiej stronie podbrzusza,takie jakby skurcze..brałam juz nospe troszke przeszło i nadal jest ,moze lzejsze.Wiem jaki jest ból przy rozciąganiu macicy,i kłucie w pachwinach tez mam i tez znam ten ból,ale teakiego nie miałam w zadnej ciązy.Jak myslicire mam sie martwic,nie mam zadnych plamien itp,nie boli mnie w krzyzy, ale te skurcze są uciązliwe :( wizyta dopiero 18 kwietnie..na 1 było wsio ok z fasolką, serduszko tez juz biło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry