• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy listopad 2013

u nas jest tak samo z P.. Troszczy sie niesamowicie, nie kaze nic robic, potrafi po 10h w pracy byc i jeszcze po obiad zrobic, bo lnasluchal sie lekarzy ze ja niemmoge nic robic i mam lezec i tak mi kaze.. ale i tak dzis upralam taki wiekszy dywanik szczotka taka bo musze cos robic to siedzial oburzony... a mi to 10 minut zajelo...

zaraz kapiel u nas i znow w wyrko, a mam tak goraco w domu ze ledwo idzie wytrzymac... ojej tak mi poodpalal grzejniki zebym wygrzewala sie i ten katar wstretny

reklama
Iwona to super, że mąż tak się troszczy sam z siebie o Ciebie :)

Mój od kilku dni jakiś chłodniejszy się zrobił, może ma mnie dosyć. Twierdzi, że przesadzam a on zwyczajnie zmęczony. A po prostu chciałabym, żeby trochę tylko mi czasu poświęcił. No ale cóż, pewnie niebawem wrócimy do normy.

Natalia ja też jestem zazdrośnica :)

aaga jak wiekszosc z nas tylko nieraz ja to z zazdroscia moja to przesadzam masakra... teraz juz wogole mam mase kompleksow i boje sie ze kto inny mu sie spodoba... a dobrze wiem ze my jestesmy dla niego calym swiatem bo po jego zachowaniu to widac no ale niestety moja glowa nieraz sie lasuje:)

Dziewczyny a jak to jest z tym seksem w ostatnich tyg ciąży? jeśli nie chce się wywołać przedwcześnie porodu to można nie można?? (nie pisze o tym czy się chce czy się nie chce, bo w moim przypadku się nie chce:-):-):-))

dziewczyny nawiazujac do zazdrosci to mialam tez z tym problemy w poprzedniej pracy mojego lubego ;) tylko ze pracowal "przy jednym biurku" z panna, ktora nawet przy mnie potrafila dotykac go w sposob jednoznaczny, mimo ze tyle razy mowil ze ma tak nie robic :) teraz pracuje w firmie gdzie sa sami faceci, wiec jestem spokojniejsza, ale tez mialam problemy, ze ja tyje w ciazy, a ona zgrabna laska jest. grrr :-/ klotnie, czepianie sie o byle co, wiecie jak to jest. zazdrosc to zly doradca :-)

rojku ​zrobie inhalacje z soli moze bedzie lepiej wiem ze cieplo nie zbyt ale tak moj P odpalil mi grzejniki ale dzis juz beda wylaczone. Moje bole przybieraja na sile ostatni porzadny mialam 18 26 i teraz jest cisza. Maly przy bolach nadzwyczjnie spokojny.. To chyba juz niedlugo..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry