reklama

Mamy listopad 2013

reklama
ja chce iść w przyszłym tygodniu to pewnie też dopochwowe będzie a jutro albo w środe na badanie krwi musze iść.
Kupujecie coś dla maluszków? ja nic nie mam wszystko oddałam . Oglądałam w internecie ubranka niektóre takie słodkie,że aż korci żeby kupić ale sie powstrzymam ale już nie długo-):happy:

Agusimama, ja idę jutro na usg 9 t 5 d i myślę, że będę miała jeszcze dopochwowe. Dam jutro znać ;)
Mój mąż bardzo chce chodzić ze mną ale na to jak określił “normalne“, bo na dopochwowym twierdzi, że czułby się niezręcznie na widok lekarza z tą sondą między moimi nogami:-D a ja rozumiem, nie naciskam, no i mój już szukał gdze w naszym mieście robią usg 3 d i najchętniej już by mnie umówił, żeby zobaczyć:-)

fajnie -)ja trzymam test ciążowy na pamiątke -) w pierwszej ciąży u lekarza byłam od razu a w drugiej sie test zapodział a ten trzymam mam sentyment do tych dwóch kreseczek-))
ja mam kocyk ,który miało każde dziecko po kolei teraz bedzie mieć to-)

Dzieczyny widziałam moją Fasolkę i słyszałam jej serduszko:-) :-) :-) Kruszynka ma dokładnie 15mm, a serduszko biło 183 uderzania na minutę:-) Wszystko idealnie:-) Jutro w świetle dziennym zrobię zdjęcie ze zdjęcia i wstawię:-)

A i wg usg termin nie na 16 a na 13 listopada:-)
Jeju, ale się cieszę, energia mnie roznosi

Ja sie klade bo juz padam...

Dzisiaj zrobilam ryz z truskawkami bo mialam mrozone a potem zjadlam cale pudeleczko swierzych truskawek bodajze z hiszpani;) hehe wazne ze zapach i smak ten sam:D jutro zamowienie zrobilam u meza na sliwki nie wiem skad sa ale sa przepyszne;P kurde owoce to bym mogla kilogramami jesc:) i wedliny i mieso:/

Milego wieczorku do jutra;)

reklama
Witajcie
Nie bylo mnie pare dni bo na weselu byłam i dziś jeszcze starałam się odespać ;-) Jutro mam wizytę prywatnie a we środe pierwszą na Nfz. Tak się złożyło ;-) A musze iść jeszcze prywatnie bo gin wymaz mi pobierał i mam mieć jutro wyniki. Proszę więc o kciuki za jutrzejszą wizytę;-) Idę Was nadrabiać:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry