natalunia1987
Aktywna w BB
Byłam dziś na pierwszej wizycie...
termin na 17 listopada i jest to 8 tydzień.. w srode mam skierowanie na usg... zobacze fasolke...
i będe mieć usg piersi, bo mam jakiegoś guzka... wszystko okaze się w srode co i jak 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MAM PYTANIE czy któraś z was była na wizycie ze swoim męzem , partnerem ? moje kochanie widze nie odpusci i trochę sie dziwnie z tym czuje , z jednej strony chce żeby ze mna był a z drugiej jakoś mi dziwnie???

dziewczyny słyszałyście kiedyś tą piosenkę : Dorota Osińska - Ktoś do kochania - YouTube siedze i ryczesłucham ją już chyba 20 raz i ciągle takie same emocje wywołuje <3
Witam w pierwszy wiosenny dzień , ja w aucie odgniatam kosci :-)MAM PYTANIE czy któraś z was była na wizycie ze swoim męzem , partnerem ? moje kochanie widze nie odpusci i trochę sie dziwnie z tym czuje , z jednej strony chce żeby ze mna był a z drugiej jakoś mi dziwnie???
Ja też dzisiaj już miałam normalne... No i właśnie leci mi 10 tydz.A ja w 10 tyg miałam już USG normalnie, lekarz powiedział, że dziecko już jest na tyle duże, że można robić normalnie.