• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

Ja też dzisiaj wyjątkowo gotuje żurek, bo mamy nie ma cały dzień.
Piszę i piszę te zaproszenia i końca nie ma.Już brakuje mi sił hehe :-):-)
A i powiem wam że strasznie mnie bolą mnie plecy i tak jakby czuję że też miednica bo mi promieniuje pod pośladkiem :-(

reklama
Ja też zamówiłam całkiem fajne, przewiązane kokardką, w środku wydrukowany tekst - tylko nazwiska wpisywaliśmy. Mieliśmy ślub czerwcowy - kiedy to zleciało? W sumie chętnie poszłabym jeszcze raz na taką imprezę;P

Ja miałam wszystko na gotowe, ułatwiłam sobie. Najgorzej było listę zrobić i w niczym się nie pomylić. Nie zapomne jak robiłam album ze zdjeciami, całe 8 godzin:d pleców nie czułam.;)

witam wszystkie :-) ja dziś na obiad robiłam wątróbkę, tak mnie naszło :) właśnie odebrałam wyniki badań i są prawie idealne, więc w nagrodę kupiłam sobie lody :-D skusiłyście mnie, mniam

Ostatnio w Polo były lody Algida z nowej serii - Biscotta czy coś. Kupiłam, ale szału nie ma. Za to jestem niepocieszona, bo jakoś ze dwa-trzy lata temu Algida wypuściła takie lody mocno owocowe tylko w dwóch smakach truskawka i chyba jagoda. Takie połączenie sorbetu z kremowymi lodami - mega. Ale chyba już nie produkują, bo nigdzie tego nie ma. Szkoda;-)

ja niestety nie skosztuje lodów ... :-( przez te cukry nie wolno mi , a tak bym sobie zjadła. Dziś na obiadek pomidorówka :-) właśnie robię kartkę na przyjęcie ciekawe jak wyjdzie :-)

reklama
melonowa to ja bede solidarna z Toba i tez lodow nie bede jesc. Co prawda z innych powodow- mam 2,5 kg do przodu- no ale tez sobie odmawiam.

Dziewczyny ma ktorac kolczyk w pepku? Bo rozne rzeczy czytalam na ten temat. Ja wymienilam swoj na takie cieniutki i bardzo dlugi- specjany na ciaze, ale zastanawiam sie czy przypadkiem calkiem go nie wyciagnac.

Moj S pojechal w delegacje i siedze sama caly tydzien. NudI mi sie strasznie ,a po za tym sie bardzo boje. Nienawidze byc sama w domu! Nie uwierzycie ale mam 30 lat prawie i bylam na noc sama w domu moze ze 2-3 razy. byle do piatku:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry