• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja sie juz wyrobilam:tak: Obiadek zrobiony pozniej po synka zjesc i na loidy i rower:tak::-)

Jak ja uwielbiam ciepelko.. wczorraj nie kupilam balerinek mysle ze je dzisiaj kupie bo wczoraj nie bylo mojego rozmiaru takze mam jeszcze jedne upatrzone:tak:

synek śpi, a mama odpoczywa, bolą mnie ostatnio krzyże, może z dzwigania Filipa, już sobie troche waży 14kg... :) wzięłabym
no-spe, ale jakoś jestem niechętna do wszelakich leków zażywanych w ciąży... no nie wiem nie wiem....

Cześć dziewczyny! Jestem już po wizycie,wszystko jest w jak najlepszym porządku usg na 13.05.Też oglądam sobie wózki i bardzo mi się spodobał właśnie ten ULTRALEKKI ROAN 4RUNNER 2013 3w1 + gratisy (3148024624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ticker.php

Rosea i DoMisia powodzenia na wizytach, czekam na relacje:-)

Pirat super wózek, taki lekki właśnie mi się marzy. A przy tym wydaje się taki zgrabny, może nie koniecznie te kolory (poza tym fiolotewom, bo śliczny).

Moje dziecko zasnęło godzinę temu bez obiadku (a właśnie mu nakładałam), po prostu padł w trakcie zabawy - chyba spacer swoje zrobił. U nas 24 stopnie, ale teraz zaczęło mocno wiać.

Witam Was dziewczynki. Padam na pyszczek, dlatego tylko krótki wpis(nie mozliwe a jadnak w moim wykonaniu :D)
Jestem po wizycie, wsio ok,malenstwo rosnie,cytologia pobrana, wyniki badan mam wzorowe.Teraz wizyta 11 maja, najwazniejsza bo w 12 tyg, tz genetyczne ktore bedzie mnie kosztowało 270 zł ,bardzo duzo, ale ciesze sie, ze jest w ogole mozliwosc zrobienia takiego badania ktore wykrywa tak wczesnie jakies wady u dziecka. Widziałam dziś malenstwo w 4 d mega sprawa, lekarz zrobił mi za free:), powiedział tez , ze na sprzecie ktore ma, a ma najlepsze jakie moze byc, mozna juz czasem płec rozpoznac w 12 tyg,oczywiscie nie 100% ale mimo wszystko i tak fajnie.To na tyle uciekam , ciesze sie Waszym szczesciem , i do juterka kochane :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry