Mama Kangura
Fanka BB :)
Ja mam 7 maja, ale się pogubiłam już, gdzie to uzupełniać
(to będzie druga wizyta gin i chyba będą robione pomiary itp)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam 7 maja, ale się pogubiłam już, gdzie to uzupełniać(to będzie druga wizyta gin i chyba będą robione pomiary itp)
Sorry dziewczyny ale jak dla mnie za dużo tych wątków .. ja juz sie pogubiłam. Jutro mam wizytę u lekarza i chyba tu wszystko opisze jeśli któraś byłaby zainteresowana oczywiście....
Przepraszam za te kilka słów ostrych ale jest mi cholernie przykro.... to prawda to moje szóste dziecko... i boje sie o nie tak jak bałam sie o pierwsze .. krwawiłam teraz mam plamienia... tak bardzo potrzebowałam od was poklepania po plecach i dobrego słowa ze będzie dobrze..ze to nie najgorsze...ale się nie doczekałam... może jestem tu juz za stara za mało "atrakcyjna" nie wiem .... może mam za dużo dzieci ...ale czuje sie okropnie samotna. Mam nadzieje ze to moje subiektywne odczucie napędzane hormonami...ale sama juz nie wiem....
delikatne mdłości to wszystko co mnie męczy.. no i ogólne zmęczenie, ale to dlatego, że całkowicie odstawiłam kawę i o 18 już zasypiam na stojąco, ale mężuś wyrozumiały jest