reklama

Mamy listopad 2013

heh.. wchiodze dziś znowu na wagę i nie wierze..5 kg juz poszłoo w dół, waga o którą starałam się przed ciążą i dojść nie mogłam nigdy a tu prosze :)

reklama
Hej, my jesteśmy w mieście rodzinnym więc wędrujemy z wizyty na wizytę żeby wszystkich znajomych poodwiedzać... i jak to zwykle bywa czasu trochę brakuje. A jak u Was pogoda? Bo ja mam strasznego doła, że nie ma słońca i ogólnie jest zimno i ponuro...:( A i właśnie - macie trochę humorki ciążowe? Bo ja w sumie do tej pory dzielnie się trzymałam, ale ostatnio płakać mi się chce z byle powodu i jakoś emocjonalnie rozdrażniona jestem.
Życzę udanych wolnych dni!

U mnie pogoda średnia, za chwile jedziemy z mężem do jego rodziców.
U mnie dzisiaj humorek hehe, zaczynam z mężem, chyba pierwszy raz mnie tak bierze. Ale mam na to sposób wychodzę na balkon pare oddechów i jest ok;)
Miłego weekendu życze:)

więc.....miało wyglądać tak:
150678_10151213940991009_1854537659_n.jpg
a wygląda tak: ( uwaga moja twarz- tylko dla odważnych :)

tył Pani fryzjerka zrobiła takiej samej długości jak przód a miał być krótszy..... a przód jeszcze dłuższy niż jest i asymetryczny, włosy miałam do połowy ramion.....

Załączniki

• 150678_10151213940991009_1854537659_n.jpg
    150678_10151213940991009_1854537659_n.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
JustynaNL ja w poprzedniej ciąży startowałam z 51 kg a przytyłam 12kg więc ważyłam 63kg i przy moim wzroście 153cm czułam się okropnie, jak piłeczka... do piątego miesiąca nic nie przytyłam ale później w cztery nadrobiłam.. :) teraz startuje z 47kg zważę się u lekarza 6 maja... mam nadzieje że więcej niż 12 kg nie przytyje... tylko że teraz duuuzo jem ciągle jestem głodna, jem praktycznie co dwie godz.. :) w pierwszej ciąży jadłam śniadanie obiad kolacje i to mi starczyło a teraz jest maaasakra... i jeszcze sezon grillowy mnie czeka... :P

Marys25- całkiem ładnie, mimo, że nie tak jak chciałaś:-) niestety tak to jest, że trzeba trafić na dobrego fryzjera. moja przyjaciółka poszła ostatnio obciąć końcówki. włosy miała prawie po pas, a pani fryzjerka chyba wyczucia co do tych końcówek nie miała, bo jej prawie do ramion ścięła. :no: ja na szczęście nie mam problemu, bo mam w rodzinie fryzjerkę i zawsze robi tak jak chcę, a nawet lepiej:-)

Dziś rzeczywiście cichutko na forum. Ja też dziś spędziłam dzień na wizytach rodzinnych, pękam z przejedzenia...
Jak wracałam z mężem samochodem to myślałam, że nie dojadę aż mi się słabo robiło. Nigdy nie miałam problemów z jazdą samochodem, a tym bardziej jak byłam w ciąży z Basią. No cóż każda ciąża jest inna.

Jutro wizyta u gina o 14:30, w sumie ma to być głownie wizyta ginekologiczna, a potem krótkie usg, więc nawet się nie emocjonuje. Tak bym chciała, żeby dzidzia się nam jutro pokazała, ale wiem mój gin raczej i tak nie powie, więc już przestałam się nastawiać. Miłych snów:-)

reklama
Witam :) a u mnie dziś dzień jak co dzień, pogoda nie nastraja na majówkowanie więc zabrałam się za porządki w szafie :)
Jestem w szoku bo brzuch już mi wysadziło, przed ciąża ważyłam 54kg schudłam wtedy 3 kg w czasie grypy i wtedy też zaszłam w ciąże o dziwo :) teraz ważę 56,5. Czyli 2,5kg na plus... Do tej pory żadnych wymiotów i większych mdłości, mogę jeść wszystko, co sie dziwić.. pod koniec będe pewnie wyglądać jak hipopotam :sorry2::-D

marys25 i tak wyglądasz fajnie :-) ja ścięłam bardzo podobnie wczoraj z długich do polowy pleców, czasem nasze wyobrażenie ma sie nijak do wyobraźni fryzjerki, na szczęście to nie ręka.. odrośnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry