reklama

Mamy listopad 2013

Nareszcie :-) W koncu udalo mi sie doczytac do konca. Jestem na urlopie w Polsce i nie mam za duzo czasu na necie, wiec tylko kilka stron dziennie udalo mi sie czytac... wiec ja czytalam 3 a Wy dopisywalyscie 5 :-) i tak w kolko.
ale nareszcie dotarlam do konca.
Mimo ze nie pisalam, codzien Was czytalam i przezywalam Wasze -smutki-ktore niestety sie zdarzaly, ale i radosci :-) opowiesci z wizyt, o Waszych facetach :-) no i te z przedszkola tez:-)

Jutro idziemy na ponnadprogramowe USG :-) zalatwila nam siostra mojego S w szpitalu z ordynatorem.

A w ogole to sie Wam pochwale ze dostalismy-tez od szwagierki- przyrzad na ktorym slychac serduszko dzidziusia. I to jest super! Jesli ktoras sie zastanawia, czy kupic, bo na pryzklad nie szkoda jej kasy to plecam. Super wrazenie i dziala rewelacyjnie. Ja to bym slychala dzidziusia teraz caly czas:-)

Jestem wykonczona juz dzis- postaramm sie napisac jutro wiecej.
Wszystkie Was mocno mocno sciskam i Wasze male i te wieksze dzidzie tez :):happy2:

reklama
aha i jeszcze jedno: moj bilans wagi jest prawie identyczny jak u justyn.ki zaczynalam z waga 54 a teraz 56.9 czyli 3 kg prawie do przodu. ale to dlatego ze jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to bylam na diecie odchudzajacej , ktora z powodu ciazy oczywiscie przerwalam i chyba male jojo mnie tez zlapalo w pierwszych 4 tygciazy. teraz od 2 tyg waga stoi :-)

czekoladka21 z gardłem już było lepiej ale dziś zaczęło napierdzielać i mam chrypę dosyć mocną i męczy mnie gardło

marys25 ładnie wyglądasz co prawda i odbiega to od oczekiwań i to bardzo ale ładnie wyglądasz. Fryzjerzy mysla ze wiedza lepiej co my chcemy mieć na głowie

ja wczoraj cały dzień spędziłam na wsi :) najpierw u wujka mojego męża a później jechałam do cioci męża która urodziła w styczniu synka hi hi wujka mojego dziecka ;p 9 maja skończy 4 miesiące a wazy prawie 7 kg :szok: nie miałam siły go długo nosić ... a jak się chichrał :-p od cioci dostaliśmy karton ciuszków :-) co prawda muszę je przebrać ale i tak się bardzo ciesze :-)

a dzisiaj miałam w planach sprzątanie ale źle się czuje :-( wiec nie wiem czy dam rade ...

miłego dzionka życzę:-)

Ja nie mogłam znów spać, ahh te koszmary. Mąż dzisiaj w pracy, więc ja sama, ale mam takiego lenia. ahhh

marys25 ja mam poodbną fryzurę do ciebie tylko mam dłuższe boki i kolor rudy. Teraz ten rudy jest wypłowiały, ale jeszcze czekam z farbą:)
Domisia1985 czekamy na relacje i trzymamy kciuki.

justyn.ki wspolczuje. Moze idz do innego fryzjera, zeby troszke podretuszowal fryz.
melonowa lacze sie w bolu gardla. U mnie tez byly 2 dni spokoju, a od wczoraj znow sie zaczelo. Propolis wrocil do lask. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie.
Piszecie o swoich wagach. Ja tym razem przytylam tuz przed ciaza i staram sie teraz troszke pilnowac. Co prawda w poprzedniej ciazy przytylam okolo 15 kg i po 3 miesiacach karmienia mialam 2 kg mniej niz przed ciaza. Jednak wszyscy mi wokol mowia, ze po 2 ciazy trudniej sie zrzuca i czesciej zostaje brzuchol. Takze pilnuje sie, co nie przeszkodzilo mi wczoraj o 22 zjesc krowke:-p

Hej dziewczynki:)

Na forum leniwie bo każda w jakiś sposób świętuje majowy weekend :) Ja niestety w pracy, ale zaraz po śmigamy do aquaparku :)

Mam pytanie, bo już sama nie wiem. Koleżanka mnie nastraszyła, że kobieta w ciąży powinna mieć tylko 3 USG, bo są już badania mówiące o tym, że ma jakiś negatywny wpływ na dziecko i wkrótce lekarze będą od tego odchodzić (tak jej lekarka mówiła). I teraz - czy to faktycznie prawda? Ja mam USG na każdej wizycie...

Hej dziewczyny

Marys bardzo Ci ladnie a z tym ze nie tak jak chcialas nie widac... Ale ja mialam tez taki przypadek z obcinaniem tyl chcialam wyzej a przod nizej to obciela mnie na "Pazia" myslalam ze mnie z nerwow rozerwie ale coz.. A wtedy moja fryzjerka byla na urlopie.. na szczescie poprawila mnie jak wrocila:-)

dahmarka bardzo sie ciesze ze jestes tak zadowolona z pobutu w polsce no i to usg i ten przyzad teraz w chwilach niepewnosci mozesz posluchac maluszka:tak:

My wczoraj mielsimy rodzinke w gosciach ... Posiedzielismy posmialismy sie pojechalismy z nimi na Festyn pojechali o 21 dopiero ale fajnie bylo:tak: Adasiek to padl w sekunde jak go polozylam:tak:

Gdynianka padlam jak przeczytalam oi twoim synku niezly aparacik z niego:-D
Moj wczoraj do Cioci mowi " A wiesz ja juz 2 razy idłem tam do dzieci" :-D Albo znow mowi zamiast zobaczylem to uwidzialem:baffled:

a u nas wyjasnila sie sprawa dzialki wkoncu i jest juz nasza 17 arow.. i teraz bedziemymyslec co robic:confused:

Cześć dziewczyny... marys25 współczuje .. zawsze mnie rozwala fryzjer który wie lepiej... ale można jeszcze z twoich włosków zrobić taka fryzurkę .. nie dawno miałam tak ścięte tylko do tego miałam asymetrie i fajnie sie to układało i dobrze sie czułam...ale fryzjer kompetentny to podstawa....
Ja leże .. cos porobię ale głównie poleguje... plamienia uspokoiły sie ale mam straszne kłucia raz w lewym boku raz w prawym... taka jestem rozdrażniona bo ja nie przyzwyczajona to takiego tępa... sama nie zrobię i nikomu nie pozwole... no musze wyluzować bo domownicy oszaleją...
Ciepłego weekendu Wam zycze!

Cześć Mamuśki, ja jakoś na szczęście wagowo "stoję" a bałam się że mnie szybko przybędzie bo rzuciłam palenie a przy poprzednim podejściu do rzucania przytyłam 10 kg ale tym razem waga nawet nie drgnie w górę wręcz 1 kg spadł.

amethys
doskonale Cie rozumiem, mnie aż ponosi. Coś chcę zrobić to zaraz słyszę "zostaw ja to zrobię" na szczęście dziś siedzę sama więc jakieś pranie wstawię, bo przez to gadanie męża że zrobi wszystko nic nie jest zrobione...mama na szczęście wpada dość często i ogarnia coś z grubsza ale jak wczoraj chciałam pomóc w zrywaniu starej tapety to wydarli się na mnie oboje, jakbym chciała ścianę wyburzać :baffled: przez to wszystko jestem zdenerwowana, zirytowana i wk.. za przeproszeniem :/
ale dobrze, że plamień już nie masz , to najważniejsze :)
Mama Kangura ja raczej wszędzie spotykam informację, że USG nie jest szkodliwe bo to są fale dźwiękowe!? (czy jakoś tak) a nie jakieś promieniowanie.

Miłego dnia dziewczyny, u mnie słońce wychodzi, kawa wypita, siostra zaraz wpadnie - przyjemny dzionek się szykuje :)

reklama
Dostałam jakiejś weny i skończyłam pisać ostatni rozdział pracy a temat dziecięcy. Mis Paddington i Koszmarny Karolek. Czytacie te książki dzieciom??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry