dahmarrka
Aktywna w BB
Nareszcie :-) W koncu udalo mi sie doczytac do konca. Jestem na urlopie w Polsce i nie mam za duzo czasu na necie, wiec tylko kilka stron dziennie udalo mi sie czytac... wiec ja czytalam 3 a Wy dopisywalyscie 5 :-) i tak w kolko.
ale nareszcie dotarlam do konca.
Mimo ze nie pisalam, codzien Was czytalam i przezywalam Wasze -smutki-ktore niestety sie zdarzaly, ale i radosci :-) opowiesci z wizyt, o Waszych facetach :-) no i te z przedszkola tez:-)
Jutro idziemy na ponnadprogramowe USG :-) zalatwila nam siostra mojego S w szpitalu z ordynatorem.
A w ogole to sie Wam pochwale ze dostalismy-tez od szwagierki- przyrzad na ktorym slychac serduszko dzidziusia. I to jest super! Jesli ktoras sie zastanawia, czy kupic, bo na pryzklad nie szkoda jej kasy to plecam. Super wrazenie i dziala rewelacyjnie. Ja to bym slychala dzidziusia teraz caly czas:-)
Jestem wykonczona juz dzis- postaramm sie napisac jutro wiecej.
Wszystkie Was mocno mocno sciskam i Wasze male i te wieksze dzidzie tez

ale nareszcie dotarlam do konca.
Mimo ze nie pisalam, codzien Was czytalam i przezywalam Wasze -smutki-ktore niestety sie zdarzaly, ale i radosci :-) opowiesci z wizyt, o Waszych facetach :-) no i te z przedszkola tez:-)
Jutro idziemy na ponnadprogramowe USG :-) zalatwila nam siostra mojego S w szpitalu z ordynatorem.
A w ogole to sie Wam pochwale ze dostalismy-tez od szwagierki- przyrzad na ktorym slychac serduszko dzidziusia. I to jest super! Jesli ktoras sie zastanawia, czy kupic, bo na pryzklad nie szkoda jej kasy to plecam. Super wrazenie i dziala rewelacyjnie. Ja to bym slychala dzidziusia teraz caly czas:-)
Jestem wykonczona juz dzis- postaramm sie napisac jutro wiecej.
Wszystkie Was mocno mocno sciskam i Wasze male i te wieksze dzidzie tez

nie miałam siły go długo nosić ... a jak się chichrał
od cioci dostaliśmy karton ciuszków :-) co prawda muszę je przebrać ale i tak się bardzo ciesze :-)