reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy listopad 2013

cześć :) co do fryzjerki to ja miałam swoją od nastu lat, moją przyjaciółkę ze szkoły ale wyjechała do Irlandii i niestety muszę szukać jakiejś innej :( z poprawką poczekam do połowy maja bo wtedy moja przyjedzie na tydzień do Polski więc może ją wykorzystam :D aaaa i będę się robić na rudo :)
Z tym USG że można tylko 3 razy to mam nadzieję że nie prawda :( bo już miałam ich sporo, na samym początku z 4 jak podejrzewali puste jajo.

Mam nowy suwaczek na życzenie mojego synka :-D

reklama
U mnie pogoda bardzo nieprzyjemna od rana sie zrobiło szaro po czym burza i wichura razem z deszczem.
Przeziębienie chyba mi już przeszło, choć się dziwiłam wczoraj miałam gorączkę 37.5 i zażyłam apapa 500mg paracetamolu pierwszy raz w ciąży myśle że to nie zaszkodziło dzidziusiowi.Dzisiaj jeszcze troszke kataru aż sama się dziwie że tak szybko przeszło.W tamtym roku byłam chora przez cały lipiec i w ogóle nie chciało mi przejść.

Witam,a u mnie majówka mija byle jak. Od wtorkowego ataku astmy niezbyt dobrze się czuję, jestem osłabiona i ciągle boli mnie głowa. Wczoraj jedynie na chwilkę wyszlismy na spacer, a dziś leżę.
Mam tylko nadzieję, że poniedziałkowe usg powie, że wszystko z moim dzieckiem jest dobrze.

czesc dziewczyny :) Widzialam dzis Moje Malenstwo -moglabym go obserwowac wnieskonczonosc, a mojemu facetowi jak sie buzia cieszyla:-D
Wracajac jeszcze do wagi, to jak mowilam pzytylam 3 kg ale urusla przypomniala mi ze to dlatego, ze tez rzucilam palenie jak sie dowiedzialam. Teraz juz sie pilnuje:-) tzn zaczne zaraz po powrocie po urlopie:-)
kamilka jak to co robic z dzialka? Dom budowac! syn , drzewo i dom :-)podstawa:-)
meago mnie szczerze mowiac to umarlabym ze strachu gdybym nie miala tego urzadzenia. Dokladnie rok temu myslelismy ze wszystko jest w porzadku, a nie bylo i nie mialam zadnych objawow tego ze ciaza obumarla juz dwa tygodnie temu.
Dlatego teraz niepotrzebuje niepokojacych objawow zeby sie martwic. A to urzadzenie mnie bardzo uspokaja.
a po 12tym tyodniu nie ma zadnego problemu ze znalezieniem tetna dzidziusia i slowo Wam daje od razu poznasz, ktore tetno jest Twoje, a ktore Twojego dzidziusia.

czekoladka ciesze sie ze juz Ci lepiej :-) teraz bardzo latwo zlapac chorobsko

Hej kochane! Ja dzis obudzilam sie z mega bolem plecow, boli mnie tylko z jednej strony, po lewej na dole i troche promieniuje na brzuch. Wzielam kapiel, maż mnie wymasował, wzięłam apap ale nic nie pomaga... dlugi weekend wiec do lekarza nie ma szans. Moze ktoras z was tak miala? Bo chyba na bole kręgosłupa od ciazy to chyba jeszcze za wczenie?

reklama
Do góry