reklama

Mamy listopad 2013

rojku właśnie miałąm mieć zrobione igg i igm a na badaniu pokazane mam tylko igm , a skierowanie mialam na dwie rzeczy z toxo. :crazy:

agusmama bardzo mi przykro, wracaj do zdrówka i czekamy aż pochwalisz się ponownie swoim maleństwem. przytulam mocno

reklama
Agusimamo przykro mi;(

Ja spotkalam sie z kolezanka.. Leze teraz ale nadal kluje w rownych odstepach czasu...
Moze przejdzie?

Adas sie bawi:) a ja mysle co na obiad?

hej dziewczyny, bylam wczoraj na IP z tym kregoslupem bo az mnie brzuch zaczal bolec... lekarz powiedziala ze to od powiekszania sie macicy, chociaz bol jakby korzonkowy czy na rwe kulszowa ale nerki sprawdzila i wszystko ok. wytlumaczyla ze macica "wisi"na wiezadlach ktore sie rozciagaja i stad bol w miesniach plecow i dodala ze teraz bedzie juz tylko gorzej:P a to dziwne bo w sumie nic nie przytylam i brzuch nic nie urosl...
dowiedzialam sie rowniez ze mam trofoblast na dole, przy ujsciu szyjki, stad plamienia po kazdym badaniu i wysilku. Dziwne ze zaden lekarz nie powiedzial tego wczesniej...
\Musze tez zmienic gina bo nie mialam badan na grupe krwi, hcv, hiv a babka w szpitalu mowi ze to podstawa!

Agusimamo...tak bardzo mi przykro...bardzo .... XXX

Kamilka miałam takie kłucia z jednej strony w poprzednich ciążach i raz nawet wylądowałam na w szpitalu na izbie przyjęć ..tak jak piszesz regularne odstępy czasu -kłucie... sympatyczny lekarz zapytał czy jak śpię to mnie boli czy wybudza mnie ze snu... no nie wybudzało... i okazało sie ze to kolka ..typowa przypadłość w ciąży wynikająca z mniejszej ruchliwości jelit i większej ilości hormonów

ametyst dzieki ci kochana pocieszylyscie mnie dziewczyny... fakt ze akurat czesciej ganiam dzis do toalety... moze to od jelit.. albo jeszcze sobie pomyslalam ze maluch moze podraznia tez pecherz nie wiem..:tak:

paulagd- faktycznie mopze lepiej jak zmienisz lekarza.. skoro podstawowych badan ci nie robi to dziwne..

Wy mowilysie ostatnio o sikaniu z porannego moczu do badan.. a ja tu w niemczech mam tak ze jak ide na wizyte to kaza mi sikac przed w kubeczek i ten mocz badaja:eek:

Czekam na meza i leniu..jemy razem dzisiaj...

dziewczyny mam do was ogromną prośbę muszę przeprowadzić badania (ankietowe) do pracy licencjackiej dot. problemów wychowawczych w opinii matek dzieci w wieku od 2-5 lat. Czy jeśli posiadacie dzieci w takim wieku poświęciłybyście trochę czasu na wypełnienie mojej ankiety? brakuje mi trochę ankietowanych i nie wiem już gdzie szukać. Wysłałabym wam na meila napisane w wordzie byście wypełniły innym kolorkiem i przesłały mi z powrotem :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry