reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Dahmarka ja skończyłam w lutym 39l, co do twoich wyników to wcale nie jest źle kochana:-)

MamaKangurka nie szalej kobieto tylko zostań z nami. Rozumiem co czujesz, bo sama w zeszłym tygodniu to czułam (jak pisałam o ataku astmy, a żadna z mamusiek nawet słowa wsparcia nie napisała hehehe). Ale tak jest czasami, że czujemy się zignorowane, pominięte. Jak w życiu;-)

Dobra uciekam na wątek o wizytach. Buziaki

Rosea ja studiuje zaocznie i generalnie mam roczne rozliczenie ale jak wiadomo wykładowca może wszystko i robi egzaminy w tygodniu hehe no niestety . Został mi jutro egzamin i w sobotę. Muszę jeszcze zanieść na zaliczenie praktyki i wszystko już będzie. Wtedy obrona 12 czerwca hehe jak mnie dopuszczą bo mój mózg odmawia posłuszeństwa i nie mogę ogarną pracy ... :-(

rojku kochana tobie to chyba nie grozi to zgąbczenie mózgu hehe (nie mogę !!!!) co chwile wymyślasz genialne teksty :-D normalnie cie uwielbiam :happy2:

co do mojego mózgu to jak wcześniej wspomniałam jest z nim coś nie halo .... brzuch to mi tak ostatnio nadyma, że zaczyna się zaokrąglając i wygląda jak w 5 miesiącu albo dalej a waga ani drgnęła. A jeśli chodzi i płeć ... to my chyba będziemy mieli dziewczynkę bo odebrała mi resztunie urody .... pysk mam jak drożdżówka z owocami na dodatek wysuszonymi i muszę kupić sobie oliwkę bo skórę mam taką suchą, że jak chce wbić sobie igle z insuliną to zatrzymuje się ona i muszę napierać żeby skórę przebić robię się gruboskórna jak słoń mam nadzieje że chociaż w ciąży będę chodzić normalnie a nie jak słoń.... :-D

miłej nocki :cool2: zawitam jutro rano :happy2:

buuziaki ;-)

Tak już padając spać jeszcze tylko coś skrobnę - zgąbczenie mózgu zdecydowanie mnie dopada i tak często brak mi słów, że w domu się ze mnie śmieją i każą rysować co mam na myśli :/ Ostatnio mój m stwierdził, że chyba urodzę mądrą i śliczną dzidzię bo mi zabrała i urodę i rozum :baffled: ten to umie pocieszyć nie ma co, ale fakt gęba wygląda gorzej niż jak miałam 16 lat ale mój gin dziś powiedział, że to druga młodość hormonalna w ciąży mnie dopadła. Wow..co za radość :dry:
Pisałyście o tym jak to się czujecie czasem pominięte, jak Wam powiem, że czasem czytam i zupełnie nie wiem co odpowiedzieć jak ktoś pisze że boli, że się boi, że jak gdynianka miała atak astmy. Ja się tymi rzeczami przejmuję, zaraz krzyczę maćkowi (mąsz :)) że z którąś się coś dzieje ale zupełnie nie wiem co pisać bo wszystko wydaje mi się banalne. Może jak mi przejdzie ten uraz mózgu to łatwiej będzie się wysławiać ;)
Ide spać bo już nie wiem co piszę. Dobranoc Babki moje Kochane :)

Dziewczyny ja też zdecydowanie mam zgąbczenie:) I fałdę spożywczą też, tylko wieczorem jak mnie "wydmie" wygląda ciążowo:) A apropo zgąbczenia mózgu to moja siostra zawsze twierdziła, że w ciąży krew nie dopływa do mózgu tylko wszystko skupia się na dzidziusiu i dlatego rozum szwankuje hehe:) I właśnie - pracujące dziewczyny - nie czujecie w pracy jakbyście robiły wszystko na 30% wcześniejszych możliwości? Ja się ostatnio już czuję bezużyteczna, bo proste wcześniej rzeczy wydają mi się teraz nie do wykonania!

Ursula - ja też często nie wiem co napisać. I też często czuję się wyobcowana, bo rzadko się odzywam. Ale jestem codziennie i żyję też Waszym życiem:)

No i zgąbczenie znów dało o sobie znać - miałam pełną listę tematów do napisania, a już nie wiem co jeszcze chciałam :/ eh...

melonowa89 dzięki za komplementa :sorry2: ale nie mnie się należy, bo "zgąbczenie" nie mojego autorstwa. Rosea to pisała ;P więc niech jej będzie chwała :)

Co do Waszych tekstów to widzę, że rozkręcacie się. Co to będzie później!!

Ja byłam na NFZ u ginka zobaczyłam, że serducho bije, młode się rusza, więc szczęśliwa wróciłam.
Zastanawiam się dziewczyny jak to będzie potem jak mi jeden i drugi ginekolog będą chcieli wypisywać zwolnienie. Bo nie chcę się ani jednemu ani drugiemu przyznawać, że nie jestem monoginekologiczna.

BabyPoznan w pracy czuje sie dokladnie tak jak piszesz- 30% a nawet i mniej. zaczne miec pomaly wyrzuty sumienia, ze mi placa za bezczynnosc. Poprostu siedze i mysle i nibieskich migdalach :-)

monoginekologiczna - :-D:-D:-D rojku spadlam z krzesla! a nawet nie siedzialam :-D

reklama
gdynianka 39lat? Serio? A wiesz, ze ciaza w tym wieku, a widze ze to Twoja juz druga w krotkim czasie:-) regeneruje i odmladza cale cialo kobiety. Wszystkie narzady wewnetrzne dostaja ogromny zastrzyk hormonow, ktore przede wszystkim odpowiadaja za namnazanie sie nowych komorek- co dosc trudno przychodzi ogolnie po 30 tce. Takze gratuluje i zazdroszcze zarazem. Chociaz kto wie, moze mi tez uda sie zajsc w ciaze w tym wieku. Zycze sobie tego. Tym bardziej trzymam mocno mocno kciuki za Wasza dwojke:):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry