ja wczoraj wyszukałam spodnie takie 3/4 z gumka w pasie- mysle beda idealne na ciąze...ubieram, a tam jest pod gumą takie miejsce przeszycie materiau, które jak siedze tak mnie uciska, ze dupa blada, portki do szafy! a takie fajne są.
byłam w lumpku- pewnie macie zdania podzielone, ja czasami zagladam w takie miejsca, wiem nie każdy lubi.
ja czasami lubie poszperać, kupiłam sliczną czerwono białą sukienkę z serii dla przyszlych mam jakaś angielska firma, jest boska!!! tak sie cieszyłam, bo jak ubrałam w domu to nawet P powiedzial - wow ale fajnie wygladasz
no i cena extra - 15 zł.
powodzenia życze na wizytach, czekam na relacje, uwielbiam je!
witam nową koleznakę ;-) ja mam na 10 listopada termin ;-)
piekna pogoda w p-niu, a ja w pracy.
wczoraj zrobiłam szparagową zupe- z kluseczkami, pyszna, polecam latem taka lekko ciepłą.
co do spermy, mój lekarz tez to móiwł, ze w plemnkach jest coś co wpływa na skurcze macicy, która może przez te skurcze odrzucić płód...czyjakoś tak. dokłdnie nie pamietam, ja szczerze mówiąc przez pierwsze 2 mies. mialam od gina zakaz bzykania;-)
teraz powiedział, ze ok, ale jak zaboli przestać.
wiec jak was boli, lepiej dziś nie ponawiać, odczekać i heja za kilka dni ;-)
moja koleznka ma termin na 22 paźziernik i jej maleństwo ma już 11 cm, wiec niedługo nasze tak duże bedą. lekarz już okreslił jej płec, wiec lada moment już my tez poznamy. ja licze na ten 20 maj, słyszłaam że trzeba czekolade zjesc przed wejsciem do gabinetu, bo małe sie wtedy porusza bardziej...już ja sie nawpieprzam czekolady przed co by zobaczyć ;-)
byłam w h&m urocze skarpetki dla niemowlaków widzialam...jak mnie kusiły, ale poczekam do 20 maja
gratuluje pierwszej mamusi synka!!!!
Gdynianka, ja też jestem uczuleniowcem- kurz, kot, pierze i pyłki od zbóż w czasie zbiorów na wsi... wiec jak idziemy do znajomych co kota maja mam wrazenie że umieram...oddech zanika.
miałam badania na astme, ale nie jest to to. mam jakby astme uczuleniową, jak jest alergen to umieram.
a o koty nie trudno.