czekoladka21
Mama Nadzi :*
babypoznań- to gratuluje ci synka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)
a ja jestem taka uprzejma
i pożyczę swoje hehe, no i od rana mam mdłości i (przepraszam) zatwardzenie :-( pierwszy raz.... w ogóle nie mogę się ogarnąć mam wrażenie jakby mnie ktoś trzepnął młotem w łeb ....
a co myślicie o tym znieczuleniu zewnątrz oponowym bo jak powiedziałam teściowej, że ja chyba skorzystam z tego znieczulenia to myślałam że mnie zje. Ona wychodzi z założenia, że kiedyś nie było takich znieczuleń i kobiety rodziły wiec i teraz tez nie powinny z tego korzystać że to naturalny ból .... i że nie mamy przesadzać ..... ZACHOWUJE SIĘ JAK PREHISTORYCZNY MAMUT !!!!! dlaczego mamy cierpieć skoro można z tego korzystać i może pójść trochę łatwiej i z mniejszym bólem .... złe myślę?
i kupiłam termo opakowanie do butelki bo tak mi się podobało i nie mogłam się powstrzymać hehe ale do tego się przyznałam :-)
i pod koniec ciąży wybierzemy się na ooogromne zakupy :-)
przepraszam za te elaboraty ale czasem nie umiem skończyć pisać dużo gadam to i dużo piszę 
mam w planach naukę ale czy się zmuszę to nie wiem hehehe a jeszcze dzisiaj idziemy na polter :-) a ja nie mogę pić