BunnyCukino
Fanka BB :)
maddlena a ja sie z toba nie zgodze nie popieram kary smierci to jest zalagodna kara trwa chwile a potem nie ma nic ale np jakies codzienne baty aby do konca zycia taka pamietalamco zrobila i cierpiala tak jak to malenstwo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i do końca życia będzie już chore 
no ręce cycki wszytko mi opadło..brak słów. co ją to kutfa obchodzi ?? po co te komentarze?maddlena a ja sie z toba nie zgodze nie popieram kary smierci to jest zalagodna kara trwa chwile a potem nie ma nic ale np jakies codzienne baty aby do konca zycia taka pamietalamco zrobila i cierpiala tak jak to malenstwo

bardzo się staram
rzadko się zdarzają osoby które są tak uprzejme 
co za głupia baba, ja miałam podobne zdarzenie z kierowniczką z pracy, skrzywiła ryj i pogratulowała mi tak od niechcenia z ironią a później jak zapytałam o co jej chodzi to ona na to ze nic ze to moje życie wiec ja nie wytrzymałam i jej odpyskowałam, później druga do mnie tez ze wszyscy byli wkurzeni ze zaszłam w ciąże ale mi ping-pong strzelił też nie wytrzymałam i im dopierdzieliłam
tez mam zawsze ten sam problem żeby doczytać a często jestem na bieżąco hehe co do bóli to sie chyba nie ma co martwić też miałam taki moment że tylko zwijać się z bólu
Ja juz za wami nadazyc nie moge. Jestem na bierzaco do poludnia, a popoludniu juz nie wyrabiam zeby wszystko przeczytac.