czekoladka21 też mam takie śluz jak Ty i te uczucie, aż wkładek zaczęłam używać
niezbyt to przyjemne, ale na infekcję to mi nie wygląda, nic nie piecze i nie swędzi...
u Ciebie też nic?
Magda86Poznań nie przejmuj się bezczelnymi koleżankami. Niech się lepiej zajmą swoim wyglądem.
kika80815 ja w pracy powiedziałam jakoś w 7 tyg ale tylko dlatego, że dostałam zwolnienie 2 tyg od lekarza. I na początku reakcja była gratulacje itp. ale teraz jest znacznie gorzej :/ pracuje niestety na umowę zlecenie, czyli zostaję z niczym, a oni na koniec zaczęli być strasznie złośliwi. Mogli by sobie darować :-(
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi o brzuszkach :-)
niezbyt to przyjemne, ale na infekcję to mi nie wygląda, nic nie piecze i nie swędzi...
u Ciebie też nic?Magda86Poznań nie przejmuj się bezczelnymi koleżankami. Niech się lepiej zajmą swoim wyglądem.
kika80815 ja w pracy powiedziałam jakoś w 7 tyg ale tylko dlatego, że dostałam zwolnienie 2 tyg od lekarza. I na początku reakcja była gratulacje itp. ale teraz jest znacznie gorzej :/ pracuje niestety na umowę zlecenie, czyli zostaję z niczym, a oni na koniec zaczęli być strasznie złośliwi. Mogli by sobie darować :-(
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi o brzuszkach :-)
Biorę duphaston, bo na początku miałam epizod z plamieniami, teraz miałam odstawić, ale podbrzusze zaczęło mnie pobolewać (nie wiem, czy to normalne) i gin kazał mi wrócić do dwóch tabletek dziennie. Poza tym cały czas wymiotuję, co trochę utrudnia mi normalne funkcjonowanie;/ Ale jestem już po usg genetycznym, wszystko dobrze i mam głęboką nadzieję, że tak już do końca będzie :-) Pozdrawiam Was ciepło! :-)