reklama

Mamy listopad 2013

Hej Kobitki :)
Ależ jest pięknie i gorąco. Ja zdecydowanie ostatnio nie mam dobrego humoru, jestem zdenerwowana, podirytowana i strasznie kłócę się z mężem :/ Aż meliskę zaczęłam sobie pić bo sama ze sobą nie wyrabiam. Dlatego też nie zaglądam tu często bo nawet nie wiem co mam pisać, ale czytam Was regularnie :)
Kamilka ja wiecznie spałam na brzuchu, mała tego nie umiem usnąć inaczej. I jak się kładę to nogę ciut w kolanie zginam i się rozpłaszczam tak śmiesznie bo M. mi mówi że duszę jego dziecko. Ale szukałam informacji na temat spania na brzuchu i wszędzie czytam że puki można się tak położyć to nic się nie stanie i tego się trzymam. Ja w nocy zaczęłam się budzić na plecach wyciągnięta z rękami do góry, jak nigdy :/
Miłego piątku !

reklama
Cześć Dziewczyny! Ranne ptaszki z Was :-D
Witam też nowe mamusie!
Rojku gratuluję udanej wizyty :-) Dzidzia już duża :-)
melonowa89 u mnie też waga stoi i czasem sobie wkręcam, że to na pewno zły znak tym bardziej, że mam lekką niedowagę :-( mam nadzieję, że poprostu nie mamy tendencji do tycia, a Dzidzia waży jeszcze malutko... Śliczne ubranka :-) widać, że bardzo pragniesz córeczki, więc tego Ci życzę :-)
Wczoraj byliśmy z mężem na zakupach (pojechaliśmy po nowe spodnie, bo wszystkie mnie cisną) wyszliśmy z kurteczką jeansową i bluzeczką :-p Kompletnie nie wiem jakie spodnie kupić, na ciążowe mam jeszcze za mały brzuszek a wszystkie inne są niewygodne :baffled: Byliśmy też w Smyku znowu i wózek i fotelik mamy wybrany :-) ale jeszcze nie kupujemy :-p
Lecę piec ciasto Rafaello :-D Mniam! ;-)

Ja trochę panikuje z tym powiedzeniem szefowi o ciąży bo wiem, że będzie niezadowolony ponieważ jestem kierownikiem z moim kolega nie cierpi rozmawiać wiec kompletnie nie mają ze sobą relacji, a do tego kolega jeszcze się dołożyl bo powiedział zę sam nie zostanie więc jak ja pójdę na zwolnienie on składa wypowiedzenie. Nie chciałabym zostawić szefa z niczym bo to naprawdę w porządku człowiek. Poniedziałek będzie wielkim dniem niech się dzieje wola nieba. Może jedynie coś burknąć :) U mnie pogoda też jest rewelacyjna piękne słońce. Wczoraj babcia z dziedkiem zabrali mojego 4 latka na wieś. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jaka w domu była błoga cisza aż za cicho i w końcu nagadałam się z siostrą która też rodzi ale w licpu do 24 żeśmy gadały:)wystarczy małego sprzedać i mama ma czas dla siebie:-)

ja chcę zobaczyć te topy w lidlu.
Lubię spać na brzuchu ale jakoś już nie mogę bo się stresuję zasypiam tak pół na pół na brzuchu/boku z nogą podgiętą.
Jadę do Mielna :) z przyjaciółką i dzieciami ;) jak mój gagatek skończy lekcje po 12 :) jakieś lody zjem :)

Cześć dziewczyny :) jak fajnie że już piątek jutro będzie można się wyspać :D

Rojku -
gratulacje ze wszystko w porządku :)

kamilka87 - ja tez mam tak że spałam ciągle na brzuchu i teraz mam problem bo niby wiem ze nie powinnam a ciężko mi sie zasypia innaczej i się ciągle kręce a jak Ty budze się często na brzuchu ;/

melonowa89 śliczne ubranka i oby była dziewczynka trzymam kciuki :)

malabiala
ja juz kuupilam sobie te jeansy ciążowe, zrobilam dobry interes poszlam do h&m przymierzyłam które pasują i zamowilam na allegro ( jak się wpisze h&m mama to masa tego się pokazuje ) niby używane a wygladaja jak nowe. Normalnie w h&m kosztuja 149zł a ja zapłaciłam z przeszyłką 40 :P a ten pas ciazowy wyijam soboe narazie na biodra calkiem fajnie to wyglada a przynajmniej nic mnie nie ciśnie w brzuch

Chodzi za mną ciasto drożdżowe takie z kruszonką i rabarbarem chyba je popełnie dziś po pracy :D

zobaczcie co wczoraj kupiłam w lumpiku

Zobacz załącznik 558985Zobacz załącznik 558986Zobacz załącznik 558987

nie wiem jeszcze co będziemy mieli ale nie mogłam się powstrzymać :) płaciłam całe 4 zl hehe

Śliczne. No to ja sie przyznam, że jeszcze nie byłam w ciąży, ale byłam właśnie w lumpeksie i były takie śliczne sukienki z dżinsu, że nie mogłam się powstrzymać. Ale gdyby się okazało, że będzie chłopiec, to dam siostrze, w sierpniu urodzi dziewczynkę.

ursula jak przeczytalam twojego posta o spaniu to sie poplakalam ze smiechu:-D:-D:-D a to duszenie najlepsze:-D:-D
Ja jak zasypiam to wlasnie tak sie klade z noga uniesiona do gory... zreszta to wszystko to cale spanie to przez moj kregoslup...
2 lata temu wypadl mi dysk takze ta rwa to jest pikus do wypadnietego dysku przez miesiac lezalam plackiem bolalo mnie tak ze zjadlabym posciel lozko i poobgryzala sciany:baffled::no: nie zycze nikomu nikomu... stracilam czucie w nodze do dzis mam polowe miesnia brzuchatego lydni sflaczalego.. stanelam na nogi dopiero po wzieciu leku ktory moglam wziac tylko 3 tabletki na dzien a ja 3 lyknelam na raz bo musialam dojechac jakos do neurologa:baffled: od tamtej pory chodze ale ciagle sie boje ze teraz przy ciazyy moze mi znow cos sie poprzesowac:no:

Żebyście wiedziały jak ja śpie:-D:-D:-D noge zarzucam na biodro męża musi to komicznie wyglądać, ale wtedy czuje jak odciążam kręgosłup, ale mój Paweł tak się już przyzwyczaił że czasem sam mówi zarzucaj nogę:-D:-D:-D

reklama
malabiala mi jest obojętnie czy bedzie chlopiec czy dziewczynka moj maz bardziej upiera sie przy dziewczynce, nie wiem dlaczego hehe a co do ciuszków to poprostu tak słodko wygladala ta sukienusia ze nie moglam sie powstrzymac hehe a na dodatek z metka za 4 zl ;p mam tez sporo ciuszków takich unisex ;p i dla chlopca wiec co bedzie to ciuszki beda hehe ja nie umiem sie powstrzymac przed kupowaniem :-)
kamilka87 ja tez spie na brzuchu przekrecam sie jak mnie zaczyna gniesc ;p

co do ciuchów ciążowych to ja nic nie kupowalam, mam kilka par leginsów i w nich mi jest najwygodniej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry