reklama

Mamy listopad 2013

rojku jest ratownikiem medycznym niejedna urodziła mu na rękach ;)

a co do pobytu w domu własnie zaczela sie awanturka z moja mamą , zawsze tak jest kiedy oznajmiam jej ze juz dzis jade do DOMU , pokłóciłysmy się na ostro siedze rycze, nawrzeszczalam się na nią , zaczał boleć mnie brzuch..mam nadzieje ze dzidzius nie bedzie nerwowy. to moj ostatni przyjazd do domu na wiecej niz kilka godzin..mam dośc paranoi.

reklama
O widzę, że fanatyczki serialowe jak i ja też tu są :)
Ja aktualnie, że skończył się sezony to szperam w starych.
Jakieś 6 lat temu zakochałam się w serialu już starym, ale ŚWIETNYM! Six feet under. Serial z opisu wydaje się nieciekawy, ale zassał mnie tak, że ciurkiem oglądnęłam wszystkie sezony :)

Teraz oglądam serial The Killing. To taki cięższy o śledztwie sprawie morderstwa.
Mentalista też jest fajny :)
Glee oglądałam, ale po drugim sezonie mi się znudził ;P
Poza tym Sherlock - angielski
New Girl - komediowy

Zazwyczaj po jednym odcinku decyduję, czy warto dalej oglądać.

A jak lubicie takie trochę dziwne, a wręcz dziwaczne seriale, to jeszcze oglądałam Skins (ten angielski) i Girls (HBO)

meango ja czekam na kolejna serie Mojego Dextera :-D
ja ostatnio wkręciłam się w szalone lata 70te bo leća na comedy central :D i w dwie spłukane dziewczyny teksty są zarabistę, ale nie dla kazdego bo podjżdzają pod homofobię, rasizm, seksizm i inne. ale ja uwielbiam taki humor wiec dla mnie bomba :D

Widziałam dwa pierwsze bodaj serie :)
a potem jak zwykle się znudziłam, może niesłusznie :) Jak zabraknie seriali, to może wrócę do niego :P

reklama
Dziewczyny nie ma nawet czasu zbytnio z Wami pisać bo do wesela już tylko 2 tygodnie więc troche ucichne ale żeby nie było że znikam.Bo po weselu wszystko nadrobie:-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry