Bunny pozazdrościć relaksu! ja się doprosić o drapanie pleców wieczorem nie mogę
Czekoladka powodzenia na ostatniej prostej, czekam na relację i jakieś zdjęcia
Gdynianka wiesz natchnęłaś mnie tymi serialami, był moment że oglądałam ich masę na raz ale teraz jakoś tak się uspokoiłam, i wracam do starych już pokończonych, i tak wałkuję mój kochany Sex w wielkim mieście i "Przyjaciół", a z trwających True Blood nadrabiam poprzednią serię bo 16 czerwca wchodzi nowa, jako psychiczna nastolatka oglądam Vampire Diaries i Once Upon a time, z abstrakcyjnych komedii "Suburgatory" choć zawsze jak ktoś mi przez ramię patrzy to mówi - boszzzz jakie to głupie

)
annie ja miałam dokładnie ten sam dylemat i powiem Ci że kupiłam taki materiałowy, ciążowy bez typowych rozmiarów B,C,D... tylko S,M,L i on jest elastyczny niemal sportowy ale kupiony na dziale ciążowym, dałam za niego bodaj niespełna 50 zł i piersi rosną ale stanik razem z nimi

Jedyny minus taki że on jest miękki więc generalnie odznaczają się sutki :/ mi to trochę wisi bo siedzę w domu a na ulicy mnie to nie rusza, do pracy już bym się obawiała taki włożyć, chociaż zależy pod co.
Uff odpisałam

Z zakupów wróciłam wściekła - NIC nie kupiłam, w C&A fatalna kolekcja dla ciężarnych a w zasadzie w tym w którym ja byłam był tylko jeden wieszak więc ciężko to nazwać kolekcją, w H&M dziki tłum ludzi i chore ceny. Cały dzień wszyscy się cieszyli że na ulicach pusto, że w firmach luz, w autobusach pusto...już wiem gdzie wszyscy są - w centrach handlowych - co za naród na majówkę jechać!

Na szczęście kupiłam truskawki
Dobranoc Mamuśki, do jutra ;-)