reklama

Mamy listopad 2013

hej dziewczyny

no nie da sie przenies odnosnika do Grupy:-( a wydaje mi sie ze nie ma sensu zakladac nowego zamknietego:tak:

A ja dziisaj pospalam ... zjadlam sniadanko wypilam kawe i wkoncu nie pada wiec moze wkoncu gdzies wyjdziemy:tak:

reklama
Hej Dziewczynki,
fatalna noc za mną, obudziłam się o 3 do łazienki i do 6.30 nie mogłam usnąć, potem pospałam do 9.
Niestety też mam problem z drętwieniem rąk, na dodatek budzi mnie często ból biodra na którym śpię albo pleców jak się budzę na wznak :/ Nigdy nie lubiłam spać na plecach a w ciąży niemal co noc budzę się leżąc w tej pozycji. Usilnie staram się układać na lewym boku ale nawet usnąć nie daję rady.
U mnie pogoda brzydka, pochmurno i szaro, chyba wręcz chłodno. Idę sprawdzić :)
Buziaki, miłej soboty.
A no i wszystkiego dobrego dla Waszych Kruszynek z okazji ich święta:-)

Witam Was kochane! Ja mam cięzki wieczór za sobą...zaraziłam sie jak i cała reszta domowników od syna, i miałam wymioty....masakra jakas :( Juz jest troszke lepiej ale brak sił, pospałam do 9:30 i jak sie obudziłam to myslałam, ze jest gdzies 7:30 taka byłam zmarnowana.Zjadłam ledwo sniadanie, a teraz pije kawe..u nas pod Wołominem, nawet ciepławo, ale chmurzy sie i ma padac oczywiscie.

melonowa - przykro mi , "fajne" masz koleżanki, ale widzę ze wszędzie się takie znajdą..
kinga - ja tez dziś obudziłam się z gorączka.. juz myślałam że się wyleczyłam, a tu proszę coraz gorzej, w poniedziałek mam wazne zaliczenia <jak co chwila zresztą> , i nie wiem jak się wygrzebie ze smarków, chusteczek , czosnku...maj gat.

wczoraj piękna pogoda , a dziś znowu pada..

mój M wychodząć dziś do pracy podszedł do brzuszka z nową maskotką którą kupił wczoraj i złożył dzidziusiowi wszystkiego najlepszego z okazji Dnia DZiecka :) kochany

ufff uzupełniłam zaległości w czytaniu, strasznie dużo napisałyście...:-)
Trzymam kciuki za nasze moderatorki, fajnie, że wreszcie będzie można nad tym wszystkim zapanować.

Ja też byłam wczoraj na zakupach, chciałam sobie kupić jakies t-shirty, ale wszystko albo za szczupłe, albo za krótkie nawet w rozmiarze XXL. Mój brzuch jest już duży i niestety pozostają mi tylko ubrania ciążowe. Z kolei w C&A, czy H&M ubrania ciążowe są drogie, a ja bluzkę to w 3 miesiące potrafię zniszczyć rożnymi plamami. Kupiłam sobie na allegro dwa t-shirty ciążowe z nadrukiem, jedna z kaczuszką, a druga z motylkami i w nich aktualnie najlepiej się czuję. Zakłądam każdą marynarkę, czy kurtkę i jest super.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry