Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moze i ja sie przedstawie,mam 29 lat , to moja 3 ciąza,mam juz 2 synków..o ktorych z mezem staralismy sie po roku...teraz za 1 razem w 9-10 dniu cyklu przy 29 cyklach..udało sie, 6 dni przed@ test nie pokazała nic,dopiero w niu @ 2 słaba kreska...nie ukrywam, ze marze o córci, ale oby zdrowe to najwazniejsze oczywiscie..wizyte u gin mam na 28 marca,mam nadzieje, ze to rozsądny czas, termin @ miałam na 14 marca..objaów jako takich brak,jedynie zmiana nastrojów z euforii do załamania, apetyt na sledzie, i czasem bole jak na @...a jak u Was z objawami,moze u mnie jest jeszcze za wczesna ciąza.?

Kochana mam tak samo, w nocy nie mogę spać budzę się co chwila i strasznie mnie w nocy mdli, a na dniu jakoś mniej. W moim przypadku to chyba powinny się nazywać te mdłości nie poranne a nocneDzień dobry, Dziewczyny! Kolejna koszmarna noc za mną. od tygodnia budzę się prawie co godzina przez całą noc, o 5, najpóźniej 5:30 oczy jak pięć złotych i nie ma mowy o dalszym spaniu. Nie wiem co mi się porobiło, bo wcześniej budzik nieraz po trzy razy przestawiałam, żeby chociaż ciut dłużej podrzemać =D
A jak Wam zaczął się dzionek?
.

No ale mam plan teraz 2 a potem do 30 przerwa i jeszcze 1 albo 2 kto wiem
Więc bede miała 6 lat spokoju ( mam nadzieję
)
i bezczelnie objadam się frytkami i colą
oczywiście w dozwolonych ilościach
Witaj! Wynika z tego , że jesteśmy rówieśniczkami (ja też 29...) i spodziewamy się trzeciego skarba...Jeżeli chodzi o objawy to też ich wyszukuję
Jak na razie pobolewania brzuch i plecy i zmiany nastrojów ... o ile pamietam w dwóch pozostałych ciążach miałam okropne mdłości i schudłam po 5 kg na początku a dziś jak na razie olbrzymi apetyt na..wszystko! Czuję że teraz nie schudnę a przytyję i to sporo :
Miło, ze mam rowiesniczke wiekowo i ilosciowo co to dzieci...ja tak sobie trojeczke wymarzyłam a , ze chłopcy maja 9 lat i 5 mysle , ze to najwyzsza pora..ale nadal w szoku jestem, ze tak szybko i to przy jednym zblizeniu w 9 dniu cyklu...z chłopcami po roku sie starałam z mezem..poniewaz mam tyłozgiecie macicy..takze,nadal nie wierze,mimo, ze okresu brak a test pokazał 2 bladsza kreske...juz oglądam ciązowe brzuszki bo nie moge sie go doczekac,mimo wszystkich dolegliwosci w ciazy,uwazam..ze ten czas 9 jest mega niesamowity..i chce sie nim napawac, ile sie da..tym bardziej ze na 3 dzieci chcemy zaprzestac
![]()
Strasznie już nas dużoMoże zrobimy jakąś listę?;-)