reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Mój lekarz jest jednym z najlepszych w moim mieście i jest strasznie oczytany jeśli chodzi o wszsytkie nowinki ginekologiczne. Jeździ na jakieś zjazdy, konferencje itp. Coś mi się wydaje, że to są jakieś nowe zasady ginekologii. Nie wiem nie znam się, dziwne.Z kolei jak chodzę na NFZ to tylko badanie wewnętrzne było na pierwszej wizycie, a teraz już też nie ma tylko USG.

Witam w piątkowe popołudnie.
Jeśli chodzi o badanie to na pierwszej miałam cytologię, potem samo usg i wczoraj zwykłe badanie. Z rozmó z innymi pacjentkami mojego gin wiem że on też nie nada w ciąży jeśli nic się nie dzieje.
Uff ale się objadłam czereśni!

Jak Wy dziewczyny czujecie te kopniaki? Wszyscy mówią że na pewno jak już poczuję będę wiedzieć czy to to, tym czasem ja czuje takie pykanie tylko i zupełnie nie wiem...:eek:

ursula podeślij trochę tych czereśni :laugh2: moje jeszcze niedojrzałe, a do sklepu mam daleko :-(

justyn.ka nie powiem Ci, bo sama nie wiem jak to opisać :-p poczułam jakby mi jakiś narząd podskoczył do góry he he

Ostatnia edycja:
Kuuurde Martula to ja tak ekstremalnie jeszcze nie mam :unsure:
Dziewczyny a kiedy sie zaczyna sezon na grzyby? wiecie? bo u mnie pod brzózką taaaki wielki kozak rośnie :szok: na masełko się nada myslicie? może nie otruje faceta co?? :-D

reklama
Na grzyby to chyba jeszcze za wcześnie, ale pogoda ostatnio dziwna więc może grzyby się pomyliły :-p jak rośnie pod brzozą to na 99% kozak, tylko z reguły te pierwsze grzyby są robaczywe :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry