reklama

Mamy listopad 2013

martula ale super :D
avocado witamy w gronie zakatarzonych :D i gratulacje motylków ja tam czuje takie smyranie jakby mróweczki chodziły ale niewiem czy to to :)
a co do tych koszulek w ramach kostiumu to o czym stakim myslałam
hmprod.jpg12850553_991715b27a99edf5011dc696755be45f_medium.jpg
są w h&m czy orsayu i w sumie sa calkiem w niezłej cenie bo ok 20 zł a w h&m tego typu koszulki tez ciążowe widziałam :)

Załączniki

• hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 31
  • 12850553_991715b27a99edf5011dc696755be45f_medium.jpg
    12850553_991715b27a99edf5011dc696755be45f_medium.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Hej dziewczyny,

Kurczę współczuję Wam tych przeziębień, tym bardziej że w ciąży nie wiele można brać, życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia no i mam nadzieję że nie zarażacie na forum jak to napisała jedna z Was:-D

A ja dziś wybrałam się do C&A pooglądać stroje dla ciężarnych ale okazało się że nie ma C&A w moim centrum a tam gdzie myślałam że jest, jest Cubus no ale weszłam do środka i jest mnóstwo różnych strojów ale oczywiści wszystkie dwuczęściowe :wściekła/y: no szkoda ale mam jeszcze trochę czasu więc może coś znajdę a jak nie to też kupię sobie jakąś bluzeczkę.

Dużo zdrówka jeszcze raz Wam życzę !!!

Hej dziewczyny u mnie ładna pogoda, ale mój mały przeziębiony mam nadzieję, że się nie pochoruję. Powiem szczerze i obym tego w złą porę nie powiedziała to nawet nie wiem jak to jest być porządnie przeziębionym nie mam pojęcia:) więc niech tak zostanie a za Was trzymam kciuki:-)

Ja chyba jeszcze nie aczkolwiek czuję coś czego nigdy wcześniej nie czułam. Moja Pani doktor powiedziała że na tym etapie ciązy absolutnienie mogę tego czuć, zaczyna mnie drażnić ta babka......

:tak: Ja czuję systematycznie od niedzieli, czyli 18t i chyba 2 doba, chociaż moja ginka mi powiedziała, że mam się nie zdziwić jeśli nie poczuję do 20-22 tygodnia ruchów bo mam tłuszczyku sporo :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry