reklama

Mamy listopad 2013

ursula biedaku to teraz faktycznie ksiazka w reke :)

agatka ja serniczek zrobilam w poniedzialek,a do tej pory nie wiem jak smakuje, bo mi odeszła na niego ochota :) A zrobiłam właśnie tak, że do zmiksowane truskawki pomieszałam z galaretkami, ale oczywiscie rozuszczonymi w jak najmniejszej ilosci wody.

Dziewczynki może właśnie polecicie coś do czytania? Na grudniowkach mamy tez taki watek co warto przeczytać :) Może z czasem i nam będzie potrzebny.

reklama
Ja bardzo lubie sensacje wiec: Coben i tym podobne :) teraz czytam ksiazki Jo Nesbo :D
a z innej beczki tworczosc Jonathan Carrolla troche specyficzne nie do konca wiem jak je zaklasyfikowac :)

meago spokojnie :) tak jak napisałaś nie ma presji to nie zawody :) wiadomo że każda by chciała już, ale jesteśmy na tym etapie że za chwilę każda już będzie czuła :)) i będzie pełnia szczęścia :)
gdzieś tam czytałam że czasami kobiety czują ruchy ale mylą je z burczeniem w brzuchu czy z ruchami jelit :) i odwrotnie :D

Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, jesteście PRZECUDOWNE, aż się wzruszyłam :) Ale cholernie się cieszę że Was "mam", z Wami czas na pewno szybciej zleci :)
Meago co do ruchów chcę Ci powiedzieć że ja dopiero przedwczoraj zorientowałam się że to co czuję to nie są jelita :P dokładnie tak jak pisała marys zauważyłam po kilku dniach że te niby ruchy jelit zaczynają być do siebie podobne i powtarzają się np jak rano wstaję po nocy, albo późnym wieczorem jak kładę się spać. Jeszcze pare dni i też będziesz się cieszyć.:happy:

meago masz racje, nie ma ciśnienia. W swoim czasie poczujesz i już. Nie chcę zostać zlinczowana, ale trochę dla mnie mało wiarygodne jest, że ktoś w pierwszej ciąży czuje ruchy przed 17/18 tygodniem :) Ale to tylko moje zdanie.

avocado ja wstyd się przyznać, ale jak wpadłam w cug z tymi żałosnymi literacko, ale jakoś wciągającymi książkami o greyu, to czytałam na komputerze, ale to po części dlatego, ze nie chciałam na to kasy wydawać, a w bibliotece u nas tego nie było. Poza tym przypadkiem wolę te papierowe :)

Teraz jakoś się tak lubię udmóżdżać i rozmarzać przy książkach z wątkiem miłosnym (nie takich w typie Grey'a), czyli lekkich :) jak jeszcze jakiś humor w nich jest, to jest bosko :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
avocado gratuluje ruchow ;D u mnie nadal cisza mam nadzieje ze niedlugo dzidziolek się rozbryka
DoMisia1985 to trzymamy kciuki za dziewczynke :D
Agatka2 fajne te koszulki ale na moich cyyckach by się nie utrzymaly heh mam takie wielkie ze moglyby spasc ;/
kika80815 zdrówka życze
justyn.ka ja pisałam o wyrywaniu… kochana idz jak najszybciej nie czekaj za dlugo bo babka mi powiedziała ze tragedia mogla być taki był już zaropialy i nie dziwne ze znieczulenie nie działało ;/ duzo drowka dla synka
malabiala gratuluje kopniaków ;D
nonek90 gratuluje :D trzymam kciuki za egzaminy :D i podziel się pierogami ;p
ursula gratuluje ruchów :D i odpoczywaj :* niech Alunia troche posiedzi w brzucholku :p zdrówka wam zycze

gdynianka1 dziekuje :* wczoraj nie było za fajnie ;/ dzioslo bolalo dosyc dlugo z japy leciała mi krew no i doszla do tego Glowa i ucho tak mi zaczęło pekac z bolu a mialam wczoraj jeszcze ten egzamin „co zekomo go nie zdalam” na szczescie mam wpis z pozytywna ocena i zostaje obrona. Jak wróciłam do domu wczoraj ok. 18 to zaraz się kladalam spac wstalam o 22 się czegos napic i tak spalam do rana co prawda się krecilam bo bolalo dziąsło i Glowa i strasznie mi duszno było… a dzis…. Znowu boli ale mysle ze dam rade ;/

dziekuje dziewczyny za troske :*
Miłego dnia wam życze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry