gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Dziewczyny właśnie czy któraś wie co u Maddlenki? Mamy z nią jakiś kontakt? Czy nie miała mieć w tym tygodniu amniopunkcji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

najpierw był arbuz , teraz truskawki a raczej mus z truskawek i nektarynki włąśnie..pyychoozaaaaaa
On taki zawsze , czy dziś wyjątkowo? jeśli ma mieć takie podejście to może warto go zmienić. Zamiast docenić to że przyszła do niego kobieta która martwi się o dzieciątko i się dopytuje to on Cię trochę zbył. Powinien tak długo odpowiadać na pytania aż wszystko będzie jasne. Ja na szczęście swoją dr mam super. Doradziła mi ją koleżanka ze stażu. Dwa razy byłam na nieplanowanych wizytach i zawsze wychodziłam z poczuciem że dzieciątko jest bezpieczne. Co do wymiarów które napisałas to trzeba by jakąś tabelę poszukać, spróbuje moze znajdę to jeszcze dam Ci znać. Najważniejsze że szyjka zamknięta, może odpocznij trochę i brzuch trochę zmniejszy napięcie.trzymaj się.