Hej Dziewczyny nie odzywałam się za bardzo ostatnio bo miałam mały problem rodzinny no ale powiedzmy że już jest rozwiązany, ale cały czas czytam co tam u Was i przeżywam z Wami :-)
maddlena Kochana bardzo współczuje że musisz przez to przechodzić, jak czytałam Twoją wiadomość to łzy mi ciekły po policzkach, wszystkie tu na forum trzymamy za Ciebie i maluszka kciuki więc musi być dobrze! Jesteśmy z Tobą!
gdynianka1 Trzymam kciuki za udaną wizytę i współczuję tych bólów głowy, ja jak mnie boli głowa to wiąże sobie chustkę na głowie jakoś mi pomaga taki ucisk
nonek90 Współczuje problemów z zębami dla mnie to chyba najgorszy ból jaki może być – ból zęba, choć może po porodzie stwierdzę że są inne gorsze
Agatka2 Ja tam bym wybrała truskawkowo – śmietanowy bo mój jest akurat taki ulubiony :-) Niedawno właśnie mój M miał urodziny i piekłam dla niego tort Raffaelo z truskawkami i wyszedł super choć przepis z Internetu, jakby któraś chciała spróbować z chęcią podrzucę przepis torcik naprawdę łatwy a wygląda wykwintnie:-)
DoMisia1985 Trzymam kciuki za wyniki, będzie dobrze
kika80815 co do upławów to nie wiem za bardzo, ja na pewno mam zwiększone wydzielanie niż normalnie (w sensie po za ciążą) a nie biorę żadnych leków, chyba póki nie ma nieprzyjemnego zapachu i /lub pieczenia to jest normalne
A ja wczoraj na pocieszenie byłam na zakupach i kupiłam sobie w H&M z kolekcji mamma cudną tuniczkę zaraz wrzucę w niej zdjęcie do wątku z brzuszkami, mam nadzieję że i u mnie dopatrzycie się ciążowego brzuszka wreszcie:-)
Mam jeszcze pytanie do dziewczyn lekarek: Czy częste USG może szkodzić maluszkowi ew. mamie? Tu gdzie mieszkam robią tylko jedno USG w ciąży a za ok. miesiąc będę w Polsce i zastanawiam się nie pójść wtedy na USG (byłam 6 czerwca) no ale właśnie się zastanawiam czy nie będzie to za szybko.