reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczyny :)

A idźcie mi z tym morzem od rana ;P Mojemu M. suszę głowę od miesiąca żeby wybrać się do naszego kochanego Trójmiasta ale chyba zrobimy to dopiero w lipcu...Tak wam zazdroszczę :)

Ja dzisiaj prawie wpadłam w depresję po tym jak sobie uświadomiłam, że nie wyglądam dobrze w żadnej letniej sukience. Albo ciuchy są za ciasne, albo wyglądam w nich jak baba...;/ kategorycznie muszą iść na ciążowe zakupy...A dzisiaj u nas ciepło, ale chmury i mega niskie ciśnienie, bo głowa mi pęka i ledwo leżę.

Buziaki i wspaniałej niedzieli :) Potem się odezwę

reklama
Kochane nie chce Wam głowy zawracac ,bo widze miłe te,aty, i tak wlasnie powinno byc.Ale moze poradzicie cos.Od wczoraj wieczora mam tak jakby skurcze, stawianie sie brzucha.Nie miałam tego z chłopakami tak wczesnieTuz przed porodem to i owszem , ale nie w 18 tyg . Dzis od rana to samo, biore nospe.Zadzwoniłam do swojego gina, powiedział, ze jak nie ma krwawienia to nie ma jeszcze powodu do paniki, mam brac nospe i rano zadzwonic zeby sie umówic.Tyle ze ja mam wizyte 27 koszt taki to 150.I jak teraz w tym tyg np pojade na ta kontrole a w przyszłym znów kaze mi przyjechac...no kurcze nie stac mnie na to. Z drugiej strony boje sie to zlekcewazyc, i narazie czekam...mam nadzieje, ze przejdzie do jutra ale pojawia sie co jakis czas, wtedy mam wrazenie , ze mala tak mi sie wypych apo prawej stronie i własnie w takiej chwili boli mnie jak na okres i jest lekki skurcz.:(

Kinga- popieram, jedź do szpitala, jeśli nospa nic nie daje. Lekarz przez telefon mógł zbagatelizować sytuację, mogło mu się wydać nic groźnego, a przecież sama lepiej wiesz jak się czujesz

Kochana, jeśli skurcze są częstsze niż 2-4 w ciagu dnia to jedź z tym do szpitala. Nie czekaj.
Możesz jechać nawet na noc na izbę przyjęć ginekologiczną w szpitalu. Opowiedz dokładnie co się dzieje, powiedz,że Twój lekarz kazał Ci brać nospę, ale to nie pomaga i że bardzo boli Cię brzuch. Powinni przyjać Cię na oddział. Podać fenoterol, porobić krew i usg.

Ostatnia edycja:
Kinga - dziewczyny mają rację - musisz uderzyć do szpitala najlepiej. Ja tak zrobiłam, to była niedziele, godz. 22 a ja z bólem pleców (rwa). Przyjęli mnie najpierw ginekologicznie - miałam pełne badanie + usg, a następnie obejrzał mnie neurolog. Bez kolejek, od razu i za darmo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry