reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Jesteście kochane dziewczyny. Dzisiaj odpoczywam a od jutra ucze się na następny egzamin. U mnie tak gorąco, ze nic tylko leże. Cały dzien czuje mojego szkrabka:)

Mam pytanie do naszych lekareczek;-) odebrałam wyniki badań i mam za dużo leukocytów i gran. obojętnochłonnych. limfocytów i magnezu mam na granicy minimum. mam się czym martwić?

Nonek spokojnie, na pewno zdałaś, ja bardzo często miałam przeczucie, że będzie klęska, a potem się okazywało, że zdałam. Trzymam kciuki.

Gdynianka widzę, że częstosobie tak rodzinnie śpicie w ciągu dnia :-) Ja nigdy tego nie lubiłam, wolę się położyć wcześniej do łóżka wieczorem, bo po drzemce zawsze czułam się jeszcze gorzej, tzn. bardziej senna. Od lat nie spałam w dzień, ale teraz czuję, że chętnie bym sobie podrzemała... Za to mój mąż każdą wolną chwilę wykorzystuje na leżenie na sofie, trochę mnie to irytuje.
A spaghetti przed ciążą lubiłam, a teraz mam jakiś wstręt do tego dania i w ogóle do mięsa mielonego.

Zaraz wychodzę po małego do przedszkola, może się trochę opalę po drodze:-D

I_carrie, u nas trochę musowe to spanie. Misiek śpi jeszcze w dzień, chociaż w żłobku nie che, m pracuje od 1 w nocy do 10 rano więc po prostu musi. Ja natomiast jestem typem sowy, zawsze bardzo późno zasypiałam, teraz w ciąży gdzie głowę przyłożę to śpię;-) Teraz wieczorem jak czasami dłużej posiedzę to jest cud.

Ursula czekam na wieści po wizycie

Jolka6621 nie masz się co martwić. w ciązy fizjologicznie podnosza się leukocyty. Wszystko zależy jaki dokładnie wynik Ci wyszedł. Musiałas robic morfologię z rozmazem, bo w normalnej pojawia się tylko WBC czyli leukocyty, a jak się zrobi rozmaz to wycgodzi podział leukocytów na gran obojętnochłonne=neutrofile, gran zasadochłonne = bazofile , gran kwasochłonne= eozynofile, monocyty i limfocyty. Co do Mg na granicy to łykaj Mg w tabl , uniknisz skurczy łydek i mniej brzuszek będzie się napinać.

andzia86 to dawaj te tytuły ;)
nonek90 teraz się nie stresuj bo i tak nic nie zrobisz, poczekaj na wyniki bo wcale nie musi być tak źle jak się wydaje :) trzymam kciuki i daj znać.
upiekłam ciasto a właściwie to zakalca :(

Marys daj! uwielbiam zakalce.!
A my mamy dziś kiepski dzień. Mimo iż słoneczko świeci to bym tylko spała i spała.
Byłam odebrać skierowania, słuchałam serduszka i uspokoiłam się deko co do braku czucia ruchów.

Ściskam was :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry