reklama

Mamy listopad 2013

jak zwykle dziewczyny poszalalyscie, znow nie moge za Wami nadazyc.

piszecie o ruchach a mnie normalnie skreca bo u mnie cisza niba czasami czyje jak mi ciazy ale kopniakow brak:-(. jesli chodzi o siare to ja mam juz od dawna ale to dlatego bo dopiero ok kwietnia stracilam laktacje a raczej
przemienila sie w siare.

czekoladka wszystkiego na nowej drodze zycia

dzkewszyny powiedzcie czy u was tez sa takie straszne komary? u mnie jest tragicznie ani smarowac dziecka kremem na slonce ani na komary, na dworze upal slonce az pali a komary obsiadaja i rabia na potege

reklama
witam z rańca, Bunny u nas komarów mało, ale może przez to że miasto?

nadal mam tak, ze musze sobie powtarzc w myślach, o kurcze Magda, bedziesz miała syna... dwa razy mi sie śnił. jednak ituicja jakaś działa u kobiet w ciazy.
teraz zastanawiam sie co tu robić...zwolnienie jest, moze na targ pojade...
kochane dzieczyny z nad morza- jaka u was pogoda, maz wspomniał że może na 3 dni wyskoczymy... gdzie polecacie????

Witam z rana niewyspana;-) Muszę moje dziecię dzisiaj zawieźć do żłobka, po ponad 2 tygodniach, ciekawe jak mój synuś zareaguje...

Magda86Poznań co do miejsca to ja osobiście poza Trójmiastem;-) gorąco polecam Władysławowo i Jastrzębią Górę, przynajmniej jeszcze teraz, bo od końca czerwca we Władku będzie zatrzęsienie rodzin z dziećmi, a w Jastrzębiej młodzieży. Ponadto polecam zapomniany trochę przez turystów Hel, z którego nie tylko można podziwiać piękno naszego morza, ale również robić długie i relaksacyjne spacery w kierunku np Juraty.

witam ale sie wyspalam synio wstal dopiero o 7.30 wiec moglam wypoczac.

avokado mozna brac apap ale w granicach rozsadku tak przynajmniej mowil moj gin bo mialam straszne bole migrenowe mowil tez ze najwazniejszy jest pierwszy trymest i aby wtedy niebrac takich lekow

avocado spokojnie możesz łyknąć apap, ale taki z samym paracetamolem. A nie masz stanu zapalnego dziąsła? mi jak 8 wychodziła to miałam gorączke i musiałam nawet antybiotyk brać:-(

Avocado moze zrób sobie zimny suchy okład, coś z zamrażarki wyciągnij i owiń w ściereczkę, mi to pomagało po usunięciu8, nie zrobiłam się opuchnieta i mniej bolało to i moze Tobie cos pomoze:-)

Melduję się dziś i ja:-)

Avocado- a może masz tak jak ja miałam, zaczęła wzrastać i w dziąśle pojawiła się ropa. Żaden apap nie pomagał wtedy. Dopiero dentystka mi wypuściła i jak ręką odjął.

Odebrałam wyniki TSH i mam 0,646. I znów prośba do naszych koleżanek co się znają- dobry ten wynik?;-)

reklama
Heh hej :)

Marys25 ja też ostatnio upiekłam babkę z zakalcem, ale mi to nie przeszkadza, za to mój mąż jadł tylko te części bez zakalca:-)
Mamo Kangura trzymam kciuki za wizytę!
Magda86Poznań gratuluję synka!:-)
Andzia86 cieszę się ,że wszystko dobrze
BunnyCukino u mnie komarów prawie nie ma, dopiero wczoraj zauważyłam pierwszego w domu, a jeszcze żaden mnie nie ugryzł.

W nocy była mała burza, padał deszcz i zrobiło się troszkę chłodniej, bo póki co nie ma słońca. Może to i dobrze, bo kiedy jest upał, to mój synek wraca z przedszkola wykończony, może dzisiaj będzie miał więcej energii.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry