reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Nonek ...spokojnie to tylko poprawka! Miałam w sumie dwie poprawki i za każdym razem termin lepiej mi pasował i byłam bardziej spokojna.... Grunt to mieć zdrowy dystans do wszystkiego dookoła..zdasz na pewno zdasz i obronisz sie !!!!!!!!:)!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie dziewczynki jestem juz po obiedzie naszlo mnie na zupe pomidorowa i spaghetti a i robie wlasnie rolade serowa z kurczakiem ale mi sie mama wtracila i zajela piekarnik ciastem bo ma zaraz imieniny a ze ma dzisiaj spotkanie z kolezankami to musi cos postawic

Rolada serowa z kurczakiem, brzmi smacznie...BunnyCukino poproszę o przepis.

Nonek prykro mi, że się nie udało, ale cieszy mnie twój zdrowy rozsądek.

Miałam pospać, ale się nie udało. Mai znowu coś chyba nie odpowiada z tego co zjadłam, bo zwracam i zwracam i końca nie widać. Podobno moja mama ze mną w ciąży przez całe 9 miesięcy zwracała, czyżby i mnie czekał ten los? Momentami mam dość i naprawdę marzy mi się listopad.

Mnie usg połówkowe czeka 2 lipca i już nie mogę się doczekać. Idziemy do tej samej pani doktor, u której robiliśmy prenatalne i połówkowe z Misiem. Nie mogę doczekać się zdjęć, filmiku, no a przede wszystkim dobrych wieści o Majeczce. Z nfz to samo usg mam 8 lipca, ale raczej odwołam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry