reklama

Mamy listopad 2013

Cześć dziewczyny wkońcu wróciłam do rzeczywistości.Co tam u was ? śliczna pogoda sie zapowiada u nas około 36stopni.
Martula- bardzo mi przykro :( :(
Slub bajka faktycznie nie było sie czym stresowac.
Mam filmik zrobiony przez kuzyna ale jest on nie wyraźny wiec wam go nie bede pokazywac.Myśle że w połowie lipca zdjęcia już będą.

reklama
970869_541812855883608_1850430875_n.png

Czekoladka- witaj w gronie mężatek:-D oby Ci było jak najlepiej:-)
Ja z moim m jesteśmy prawie 11 miesięcy po ślubie. Czasem mnie do szału doprowadza, bo jak mu coś nie pasuje to gada z pół godziny o tym, non stop,jak papuga, ale jest taki kochany, że nie zamieniłabym go na żadnego innego:tak:

No właśnie próbowałam znaleźć w internecie jakieś info na temat masowania brzuszka i tak na prawdę nic się nie dowiedziałam:sorry2: A jak u was wygląda sprawa z cellulitem? bo u mnie od 2-ch tygodni zrobił się konkretny i wstyd do ludzi z takimi nogami wyjść. A pomyśleć, ze nigdy nie miałam z tym problemu

Hej :)
gdynianko- gratuluje opanowania ja bym tego faceta chyba rozniosła w tym autobusie. A synek świetny uśmiałam się to czytając :) ma swój fanklub :)

avocado
trzymaj się u dentysty, współczuje strasznie :(

Ja dzis przyłączam się do wizyt coś mamy jakieś wspólne dni bodajże w poniedziałek było dużo i dziś kolejna tura :)
Mam nadzieje że moze pokarze co ma miedzy nozkami :) a jak nie to 04.lipca mam prenatalne to wtedy pewnie sie ujawni :) chyba pomalu czuje delikatne smyranie i pukanie od środka ale nie jestem pewna, czekam na silniejsze :)

zwolineczka
piękne hehehe :D

MamaKangura chyba skorzystam z Twojej porady i udam się do empiku, bo ja jestem jak narazie przerażona tym co bedzie po bo zupełnie nie wiem jak sie za to wszystko zabrac....

Dziewczęta!
Nie kupujcie żadnych poradników! W depresje was to wpędzi! Bo w poradniku piszą, ze powinno przekręcać się od 5 miesiąca, ma 6 i jeszcze tego nie robi! Bo mój jeszcze nie siada a tam piszą, ze powinien zacząć.
Bo piszą, że jak płacze to może mu być to, to i to. a On ma zwykłą dziecięcą kolkę.

Absolutnie tego nie róbcie.!
Każde dziecko, tak samo jak i ciąża, są inne! Żadna książka wam tego nie opisze i nie powie co macie robić.
Uwierzcie mi, że będziecie wiedziały lepiej niż niejedna stronica.
To będzie wasze maleństwo i tylko wy będziecie je rozumieć bez słów. Zgracie się tak szybko, ze nawet się nie spostrzeżecie, a będziecie wyprzedzać potrzeby malucha o parę chwil.

Zaufać instynktowi!

A Dziś były kopniaki! Kopniaki! I to kilka! :-D Jestem uradowana przeokropnie ;D

reklama
Nonek - na pewno ci się uda :)

Agatka - nie będziesz żałować. Cena dość wygórowana (55zł w miękkiej okładce) ale pomyśl, że tam masz wszystkie odpowiedzi na pytania od zera do prawie dwóch lat, więc warto :) Ja się uspokoiłam, bo przez dwa dni przeczytałam już trochę i naprawdę rozwiewa moje wątpliwości :)

Andzioszka - i tu się z tobą nie zgodzę - przynajmniej, jeżeli chodzi o polecaną pozycję. Od pierwszej strony powtarzane jest, że rozwój każdego malucha jest kwestią indywidualną i absolutnie nie można się porównywać czy zchizować, jeżeli dziecko czegoś tam jeszcze nie robi :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry