reklama

Mamy listopad 2013

Ursula ja mam teraz takie mieszkanie wschod zachod ale znosnie bo mam sypialnie i p[okoj malego na wschod wiec wstajemy to z tamtad wychodzimy i kuchnia lazienka i salon mamy chlodniutko do 14 a pozniej odwrot:-D

wiecie co zaczynam sie martwic nadal mojego bebena brak czuje male jak kopie ale czemu brzuch nie wychodzi?

reklama
Hej jak ja zazdroszczę dziewczynom, które mieszkają nad morzem z całego serca:-) ja mogę jedynie pomoczyć nogi w jeziorze. Pewnie w tym roku się nie wykapię będę się bała. Zresztą pewnie nie powinnam...:)

kika widzisz, Ty zazdrościsz dziewczynom znad morza (swoją drogą ja też), ale również Tobie zazdroszczę jeziora...ja mogę sobie co najwyżej miskę z wodą postawić w pokoju :P Co chyba zaraz uczynię bo aż mi się we łbie kręci :/

No i pochwailłam się pomysłem z M. to mnie opitolił, żebym broń Boże misek z wodą nie nosiła :confused:

Ostatnia edycja:
Ja mam 5 min autem nad jezioro, ale jest małe i ja nie lubię się tam kąpać (za to nasza spanielka a i owszem). Jeździmy dlatego 30 min dalej nad większe - woda czyściutka, infrastruktura w porządku, strzeżona plaża. Dzisiaj po pracy śmigamy :)

Mamo kangurowa a Ty to w pięknym mieście mieszkasz :) Staramy się z M raz do roku w Toruniu zawitać, ostatnio byliśmy w grudniu przed świętami. Kocham to miasto Twoje :))

reklama
Kamilka jak to brzuch ci nie odskoczył nic, a nic? połowa ciąży? chociaż powiem Wam że w poprzedniej ciąży tez było widać u mnie dopiero ok 6 miesiąca nikt nie wiedział, ze w ciązy byłam a teraz jakoś szybko niby 4 miesiąc ale widać brzuch...to prawda każda ciąża inna....a jeśli chodzi o jezioro to ja mam ich pod dostatkiem mieszkam w Suwałkach, ale powiem Wam że morze to moje marzenie na wakacje co roku tam jest mi najlepiej. Własnie a może któraś z Was ma namiar na fajna kwaterę w okolicy stegny krynicy??:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry