reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej Dziewczyny. Ja dziś ugotowana!!!

Akaiah można dostać uczulenie na środek, z którego zbudowany jest wenflon. Może to być infekcja miejsca wkłucia, ale jak opisujesz to jako swędzącą wysypkę no to raczej alergia. Jednak po zaprzestaniu kontaktu skóry z wenflonem powinno być z czasem coraz lepiej. Jak tam sprawa wygląda teraz? Jak jest gorzej to radzę z tym iść jednak do rodzinnego lub dermatologa. Można by zastosować jakąś maść ze sterydami ale jakiś lekarz musi Ci ją przepisać i przede wszystkim ocenić, czy tego ta zmiana wymaga. Bo jeśli nie to lepiej nie stosować oczywiście z powodu ciąży.

meango z dnia na dzien wysypka się nasila, wiem ze nie powinnam drapać bo rpzez to tez się rozprzestrzenia ale swędzie jak cholera !!! mam już na połowie długości ramienia i całym przedraminiu. no wlasnie jakby to bylo chyba typowo uczulenie na lateks czy co innego to stopniowo by mi się zmniejszała, a ona jest coraz większa. eh chyba znowu czeka mnie lekarz, tyle co się nałaże ostatnio to moje..:dry: nie daj Boże jeszcze w szpitalu mnie zostawią z powodu wysypki :confused::-D

witam nowa mame

musze przyznac ze czuje sie dzisiaj fatalnie jest mi strasznie slabo ledwo chodze do tego tak mi rece popuchly ze pod zimna woda sciagalam pierscionek i obraczke bo strasznie mi sie wbily w palce

witam nowa mamusie :)
ja mam tragedie w mieszakniu caly dzien słonce ledwo zaczyna swiecic i juz jest ukroop... w mieszakniu mam cieplej niz w domu ;/
kochane praca juz oddana ale mialam tez przygody bo bez tego to sie nie da ;/ teraz czekam na obrone 3 lipca ...
jutro odwiedzam siostre i brata w Toruniu :) pewnie padne z temperatury ale co tam chociaz jakas zmiana na jeden dzien ;p chca gdzies jechac nad jeziorko przymierzylam moj zeszloroczny stroj i jest dobry :) tylko musialam wszyc sobie stanik bo bez niego moje cycki dotykaly pepka ;/ a w niedziele odwiedziny mamusi czmychamy z m na jeden dzien do Tucholi :) i znowu nad jeziorko i z czego najbardziej sie ciesze mama pozyczy mi wiatrak :)

wybaczcie ze nie odpisze kazdej osobno ale mozg juz mi sie zgotowal trzymam kciuki za egzaminy i zycze udanego wieczorka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry