koriander
Fanka BB :)
Koriander - czyżby też z Torunia? Zapraszamy do listopadówekJa mam termin na 20, ale może być i o tydzień szybciej
![]()
tak rodowita Torunianka, chociaz lada moment sie to zmieni;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koriander - czyżby też z Torunia? Zapraszamy do listopadówekJa mam termin na 20, ale może być i o tydzień szybciej
![]()
Hej Dziewczyny. Ja dziś ugotowana!!!
Akaiah można dostać uczulenie na środek, z którego zbudowany jest wenflon. Może to być infekcja miejsca wkłucia, ale jak opisujesz to jako swędzącą wysypkę no to raczej alergia. Jednak po zaprzestaniu kontaktu skóry z wenflonem powinno być z czasem coraz lepiej. Jak tam sprawa wygląda teraz? Jak jest gorzej to radzę z tym iść jednak do rodzinnego lub dermatologa. Można by zastosować jakąś maść ze sterydami ale jakiś lekarz musi Ci ją przepisać i przede wszystkim ocenić, czy tego ta zmiana wymaga. Bo jeśli nie to lepiej nie stosować oczywiście z powodu ciąży.
nie daj Boże jeszcze w szpitalu mnie zostawią z powodu wysypki 

w strone Warszawy czy Poznania? :-) Pewnie sie na porodowce nie spotkamy ale mozemy gdzies na kawceKoriander - no ja rodowita, chociaż od listopada to raczej obywatelka podtoruńskiej wsi ;D A ty gdzie się wybierasz? Spotkamy się na porodówce?
Wracamy do kraju wiatrakow i tulipanow :-)